free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Reinkarnálódó popcelebek

Borsa         Címkék: amywinehouse, holland, marilynmanson, parishilton, reinkarnáció 1 hozzászólás

Egy holland zenecsatorna reklámkampányában megmutatja, hogy milyen sorsra érdemes Amy Winehouse, Marilyn Manson és Paris Hilton a következő életében.

Amennyiben feltételezzük, hogy létezik reinkarnáció és igaz az is, hogy következő életünkben annak megfelelően születünk majd újjá, ahogy a jelenlegit éljük, akkor mit érdemelnek vajon korunk popkultúrájának ikonjai? Nos, a holland The Music Factory zenei adó legújabb reklámkampányában felvázolt egy-egy verziót arra vonatkozólag, hogy hogyan reinkarnálódik majd Amy Winehouse, Marilyn Manson és Paris Hilton. Reincarnation Sucks. Live now. (A reinkarnáció szívás. Élj most!) - hirdeti a reklámszlogen, ezt alátámasztandó pedig az igényesen megrajzolt plakátokon az állatként reinkarnálódott popcelebeket láthatjuk.

www.ibelieveinadv.com

A belga Mortierbrigade reklámügynökség szakemberei a három sztár közül Marilyn Mansonnal voltak még a legkíméletesebbek, hiszen őt bodorított szőrű pulikutyaként kényeztetik egy szalonban. A Hilton-örökösnő már egy fokkal rosszabbul járt azzal, hogy orrszarvúként legelészik a szavannán, ez azonban semmi ahhoz képest, hogy a birkaként reinkarnálódott Winehouse művésznővel éppen egy skót juhászkutya közösül, méghozzá egy barna tapsifüles szeme láttára.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés