free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Reinkarnálódó popcelebek

Borsa         Címkék: amywinehouse, holland, marilynmanson, parishilton, reinkarnáció 1 hozzászólás

Egy holland zenecsatorna reklámkampányában megmutatja, hogy milyen sorsra érdemes Amy Winehouse, Marilyn Manson és Paris Hilton a következő életében.

Amennyiben feltételezzük, hogy létezik reinkarnáció és igaz az is, hogy következő életünkben annak megfelelően születünk majd újjá, ahogy a jelenlegit éljük, akkor mit érdemelnek vajon korunk popkultúrájának ikonjai? Nos, a holland The Music Factory zenei adó legújabb reklámkampányában felvázolt egy-egy verziót arra vonatkozólag, hogy hogyan reinkarnálódik majd Amy Winehouse, Marilyn Manson és Paris Hilton. Reincarnation Sucks. Live now. (A reinkarnáció szívás. Élj most!) - hirdeti a reklámszlogen, ezt alátámasztandó pedig az igényesen megrajzolt plakátokon az állatként reinkarnálódott popcelebeket láthatjuk.

www.ibelieveinadv.com

A belga Mortierbrigade reklámügynökség szakemberei a három sztár közül Marilyn Mansonnal voltak még a legkíméletesebbek, hiszen őt bodorított szőrű pulikutyaként kényeztetik egy szalonban. A Hilton-örökösnő már egy fokkal rosszabbul járt azzal, hogy orrszarvúként legelészik a szavannán, ez azonban semmi ahhoz képest, hogy a birkaként reinkarnálódott Winehouse művésznővel éppen egy skót juhászkutya közösül, méghozzá egy barna tapsifüles szeme láttára.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés