free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mellpersely

Borsa         Címkék: mellnagyobbító, mellpersely, poén, szexista, vicces 0 hozzászólás

A malacpersely mintájára készült mellperselyt – mellműtétre szánt pénz gyűjtő helye - megalkotói valószínűleg poénosnak szánták. Szerintünk bénán szexista.

A képen látható tárgyat nézhetnénk valamifajta mérsékelten sikerült, rózsaszín csupornak is akár, ha nem hirdetné rajta öles BOOB JOB, azaz mellnagyobbítás felirat azt, hogy alakjából és színéből pontosan mire kell asszociálnunk. Ez ugyanis nem más, mint egy mellpersely amiben - akár egy malacperselyben - a mellnagyobbító műtétre szánt pénzét gyűjtögetheti  a tulajdonos.

Persze, akik megalkották ezt a remek alkalmatosságot, azok nyilvánvalóan poénosnak szánták. Szerintünk elég idióta, és amolyan olcsón szexista poén sikeredett belőle. A mellperselyt egyébként a Wake Up Frankie webáruházban jelenleg 15.70 dollárért árulják, 17.00-ről leárazva. Erről a weboldalról pedig még annyit, hogy elsősorban a 13-22 év közötti korosztályt célzó termékeket árusít, ami még egy plusz csavart ad annak a kérdésnek, hogy ez a tárgy akkor valójában vicces-e vagy sem?

www.wakeupfrankie.com

Mindenesetre, attól függetlenül, hogy mi már jócskán kinőttünk a 13-22 éves korosztályból, egyáltalán nem szeretnénk mellperselyt ajándékba kapni. Ha viszont ez mégis megtörténne, akkor bizonyosan viszonoznánk azt egy Viagrára gyűjtő persellyel.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés