free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexajándék

HT         Címkék: ajándék, erotikus, karácsony, segédeszköz, szexuális 3 hozzászólás

Hímtag ajándéklistát készített azoknak, akik szexuális témakörben lepnék meg kapcsolatukat. Lehet guminőt, szexbabát vagy akár szextársasjátékot is választani.

Azzal mindenki tisztában van, hogy szexuális témakörben ajándékozni karácsonyra már csak azért is ér, mert a szeretet ünnepén egy kiskölyök születését ünnepeli, már, aki hisz benne. Az most egyáltalán nem fontos, hogy manapság akárkiből lehet Szűz Máriát csinálni, már, mint olyan értelemben, hogy a tudomány vívmányainak hála, nem olyan nagy kunszt összevarrni egy átszakított szűzhártyát, vagy megtermékenyíteni egy nőt mesterségesen, az viszont fontos, hogy karácsonyra is ér szexi ajándékot venni. Persze a szexi ajándék bizalmi viszonyt feltételez, és rendszerint stabil kapcsolatban vagy szűk baráti körben szokás szexuális segédeszközt venni a másiknak. Mondjuk meglephetjük munkatársunkat egy búslakodóval vagy egy fétis bőrmaszkkal is  karácsonyra, de a nemiséggel kapcsolatos ajándékválasztás célszerűbb, ha kimarad a munkahelyi karácsonyozásból.

www.vagyaim.hu

Mindenki nagy örömére ér karácsonyra ehető szívecskés melltartót venni az asszonynak, vagy cukor mellbimbódíszt, vagy pénisznyalókát, vagy szexdobókockát, esetleg szexpóztervezőt. Egy ügyeskezű csaj pedig, aki rühelli a konzumkarácsonyozást, simán összeüthet a pasijának akár egy vaginaheverőt is ajándékba. Mindenkinek szíve joga, hogy milyen erotikus ajándékkal lepi meg a szeretett illetőjét, de mondjuk egy laposfenekű feleségnek egy farosító boxert vásárolni nem biztos, hogy a legmegfelelőbb ajándék, bár egy igazán őszinte és meghitt stabil kapcsolatban az előnytelen testi adottságok ugyanúgy beszédtéma, mint a szexuális igények és annak kielégítése.

www.geekologie.com

Mondjuk, ha egy csaj nem bízik a stabilja hűségében, és nem szeretné végigféltékenykedni az elkövetkező évet, akkor vehet emberszabású, méretarányos önkielégítési segédeszközöket a pasijának. Például tizenkét szexbabát, hogy a megajándékozott havonta váltogathassa a műnőit a saját otthonában, hogy ellenőrzött és biztonságos környezetben csalhassa meg a csaját, és legyen meg neki a miss januárja meg az összes többi hónap nemi trófeája. Mondjuk az is igaz, hogy bizalmatlan, de kevésbé jómódú csajok olcsóbban megússzák, ha egy erényövet vesznek a pasijuknak, bár az a férfi is megéri a pénzét, aki hajlandó ilyet hordani.

www.boytoydolls.com, www.latowski.de

Erotikus ajándéknak ideális a Szexvadászat nevű társasjáték. A minimum két személyes játékban van egy vad és egy vadász. Az üldözőnek egy bábuja vadászik az üldözött három bábujára a játékmezőn. A célba jutásig különböző feladatokat kell teljesítenie az üldözöttnek. Például gyümölcsöt kell feltálalnia a testén, amikhez az üldöző kizárólag csak szájjal érhet hozzá. A Szexvadászat nevű társasjátékot nemcsak olyan csajok vehetik meg karácsonyi ajándéknak, akik páromnak hívják a pasijukat, hanem bárki, aki hisz a játékos pettingelésben, vagy megpróbálkozhatnak vele azok a stabil kapcsolatban élők is, akik úgy érzik, hogy nem érdeklődnek már olyan intenzitással egymás nemisége iránt, mint a viszonyuk elején. Mondjuk a Szexvadászat nevű társasjáték akkor már mit sem ér, amikor egy stabil kapcsolatban élő pár már legalább annyira unja egymás testét, hogy például csak és kizárólag szvingerklubokban élnek nemi életet másokkal, ennek ellenére a társasjáték alkalmas kezdődő nemi elhidegülés kezelésére is, és kellemes kikapcsolódást nyújthat az unalmas téli estékre.

www.erotikaaruhaz.hu

Mindenki tudja, hogy a szexuális előjátékhoz nem kötelező segédeszközt használni. Bár mondjuk sötétben világító masszázsolajjal bekent testtel uv lámpák fényében pettingelni nem utolsó élmény, de kellő egymás iránti szexuális érdeklődés és érzékenység esetén a legtöbb stabil kapcsolat megvan évtizedeken keresztül minden segédeszköz nélkül. Ennek ellenére ér vibrátort vagy péniszgyűrűt ajándékozni az ünnepekre.  Mondjuk sokkal viccesebb, ha egy pasi a saját nemi szervét ajándékozza a csajának, és nem az akármelyik szexboltban levásárolható utalványt teszi a fa alá örömszerzési célzattal. (video)


Természetesen a nemi szerves ajándékhoz a férfinek nem kell levágnia a péniszét, elég csak megnéznie ezt a két éves klipet és máris képbe kerül, hogy a farok a dobozban (a pornósok pizzával is ismerik) azt jelenti, hogy a nadrágjára erősít egy szépen becsomagolt karácsonyi dobozt, aminek lyukas az egyik oldala, és belelógatja a pélóját. A dalszöveg szerint a farok a dobozban személyesebb ajándék, mint egy gyémántgyűrű, egy sportautó vagy egy családi ház.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés