free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 ajándék, amit nem szeretnénk karácsonyra

Borsa         Címkék: ajándék, bunda, karácsony, lista, parfüm 3 hozzászólás

Ami becsomagolva sokszor jól mutat a fa alatt, az kibontva egy igazi karácsonyi lidércnyomássá válik. Lista azokról az ajándékokról, amiknek nem fogunk örülni.

Az ajándékokat minden mennyiségben szeretjük, de csak akkor tudunk őszintén meghatódni, ha olyat kapunk, aminek tényleg örülünk, ugyanis bármennyire is oda vagyunk az ajándékozóért és az ünnepi hangulatért, Oscar-díjas színésznek kell lenni ahhoz, hogy leplezni tudjuk a nemtetszésünket. A fancsali mosoly elkerülése végett összeszedtük, hogy mit nem szeretnénk kapni Karácsonyra. Lista az öt legutálatosabb ajándékról, a meghitt hangulat és a családi béke kedvéért.

Bunda

Valljuk be, ezen azért nincs sok ragoznivaló. Egyszerűen távol áll tőlünk minden olyan ruhadarab, aminek az előállításáért olyan állatokat öltek meg, amelyek egész életükben szenvedtek, és egyébként is, bundát soha. Ha már valaki ennyit szeretne ránk költeni, akkor inkább egy mutatós nyakláncra vagy egy trópusi nyaralásra költsön, vagy szemezgessen abból a listából, amiben megírtuk, hogy mit szeretnénk látni a fa alatt, sőt így már az sem baj, ha mindet megveszi.

Illatgyertya, pot-puri

Lehet, hogy valakinek bejön a tulipános-gyöngyvirágos-tavaszi szellős illat, de mi köszönjük, nem kérünk belőle, az illatokkal egyébként is óvatosan kell bánni, ugyanis amiért az egyik rajong, a másik lehet, hogy kiütést kap tőle. Ráadásul az illatgyertya és társai olyan személytelen ajándékok, hogy simán elhisszük, hogy a tavalyi ajándékcsomagból megmaradt felesleges kacatot kapjuk meg. Borsastylist garázsa például az évek alatt felhalmozott ajándékba kapott illatgyertyáktól áraszt olyan szagot, mint egy wc-illatosító üzem.

Parfüm

A parfümre még háklisabbak vagyunk, mint a fehérneműkre, ugyanis a nekünk legjobban tetsző parfümöt elég nehéz eltalálni, nem csak azért, mert nehéz esetek vagyunk, hanem azért is, mert simán elképzelhető, hogy amit 2005-ben imádtunk, azt mostanra gardrób-illatosítónak használjuk és semmi pénzért nem fújnánk magunkra. Ráadásul a parfüm sokszor ugyanannyira személytelen, mint az illatgyertya; az ajándékozó bemegy egy parfümériába, aztán véletlenszerűen kiválaszt valamit a doboza alapján, és vagy eltalálja az ízlésünket, vagy nem.

Pizsama

Egyrészt 18 éves kor felett már nem illik pizsamát ajándékozni, még akkor sem, ha aprólékosan kivitelezett jegesmedve kölyköket hímeztek rá a készítők, egy bizonyos kor után már tökéletesen el tudjuk dönteni, hogy miben szeretnénk aludni, ezért az alvóruháinkról mi magunk gondoskodunk. Ez alól kivételt képez, ha valamilyen csoda folytán külön kérjük a fent említett darabot. A tüllös, tollas, pornófilmes utalgatásoktól pedig egyszerűen kiráz minket a hideg.

Vasaló, vasalódeszka és társai

Nekünk aztán tényleg semmi szükségünk arra, hogy a szeretteink arra tegyenek utalást egy vasalóval vagy egy botmixerrel, hogy gyűrött ruhákban járunk és nem elég krémes a burgonyakrémlevesünk. Ismerjük a saját hibáinkat, nem kell pont karácsonykor felhívni rájuk a figyelmet, ezért az alábbi termékektől is jobb ha mindenki megkímél minket: húsdaráló, porszívó, kukta, morzsaporszívó, kenyérsütőgép, és a sort még egészen sokáig lehetne folytatni.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés