free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csinálj gyereket celebbel!

Borsa         Címkék: arcforma, gyermekgenerátor, szoftver, világceleb 1 hozzászólás

A gyerekgenerátor szoftver segítségével megalkothatjuk akár a párunkkal, akár valamelyik világsztárral közös virtuális utódainkat. Kiváló, ellevős játék.

Milyen szép is lenne egy közös gyerek Johnny Deppel! Esetleg Elvissel vagy Marilyn Mansonnal… Ízlés kérdése. Mindenesetre a Make Me Babies oldalán már bárki csekkolhatja, hogy hogyan néznének ki potenciális közös utódai valamely élo vagy holt világcelebbel. Aki ehelyett inkább volt, jelenlegi vagy leendő párjával tervezgetne, az is megteheti a Luxand gyermekgenerátor szoftverének használatával.

A weboldalra gyors regisztráció után elég feltölteni egy szemből készült, az arcformát is megmutató fényképet magunkról, illetve ha nem valamelyik sztárral hoznánk össze virtuális sarjunkat, akkor értelemszerűen arról a személyről is, akivel ily módon kereszteződni szeretnénk. Ezt követően ki kell még választanunk a gyermek nemét - vagy hogy ezt a véletlenre bízzuk -, etnikumát és azt, hogy a fotó milyen mintázatú képkeretbe kerüljön. Ha ezzel megvagyunk - és a szerver sem túlterhelt - néhány rövid percet kell várnunk csupán, hogy elkészüljön az utód.A végeredményről - kipróbálás után - azt mondhatjuk, hogy a fotót valószínűleg nem teljesen találomra dobja ki a program, ugyanis a gyermeken valóban felfedezhetők a betáplált szülők vonásai illetve a szem- és hajszínt is hitelesen keveri ki. Egészen nagyszerűen el lehet szórakozni a dologgal. Sok ideig.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés