free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Google győztesek

Borsa         Címkék: 2008, címszó, facebook, google, keresés 0 hozzászólás

A Google idén is összegezte, hogy 2008-ban kire és mire voltunk a legtöbben kíváncsiak, mire kerestünk rá a legtöbbször. Mókás végeredmény született.

Aki nem is használja, az is hallott már a Google-ról, a legnépszerűbb internetes keresőrendszerről. Ahogy eddig minden évben, 2008-ban is összesítették, hogy kire, vagy mire kerestek rá a legtöbben ebben az évben.

Az abszolút győztesek egyes kategóriákból: a Facebook ismeretségi hálózat, a bögrés süti receptje, Gordon Brown, aki az Egyesült Királyság miniszterelnöke és az Oasis zenekar. Az összesítésből az is kiderült, hogy az angol királyi családból Edward herceg népszerűbb mint William herceg. Természetesen a mostani világgazdasági válság is nagy hatással volt a Google keresési eredményeire, hiszen az emberek arra is sokszor kerestek rá, hogyan tudják a pénzüket megtakarítani, vagy hasznosan, és profitirányosan befektetni. Az sem furcsa, hogy – tovább görgetve a világgazdasági válság hatásait – a "munkaajánlatok" címszó volt a tizedik legkeresettebb szó ebben az évben. A lista alapján megállapítható, hogy a Google minden évben meglepő és érdekes eredményekkel állítja szembe az internet felhasználókat, bár használata nem minden esetben rendeltetésszerű. Néhány fogalom, vagy szó rákeresésével ugyanis meglepő oldalakkal találhatjuk szembe magunkat. Itt van például a "nagymama" szó, melyre rákeresve megdöbbentő dolgok tárulhatnak a szemünk elé. Aki nem hiszi, próbálja ki!A Google pályafutása 1996-ban, egy garázsban indult, két akkori egyetemista, Larry Page és Sergey Brin egy kutatási program keretén belül alkották meg a Google elméletét. A két fiatal fiú, azóta már a legsikeresebb üzletember a világon, és nagyobb vagyonra tettek szert, mint az ingatlanmogul Donald Trump úgy, hogy ma már a kisujjukat sem kell mozgatniuk, dől a lóvé.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés