free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hilfiger megnősült

Borsa         Címkék: axelrose, divatguru, hilfiger, karib, nősül 1 hozzászólás

Tommy Hilfiger 57 évesen, másodszorra nősült. A választott egy volt teniszcsillag ex-neje, Dee Ocleppo, aki miatt egyszer még Axl Rose-al is összeverekedett.

Tommy Hilfiger  a közelmúltban szűk körű ceremónián vette feleségül párját, Dee Ocleppo-t. Mind az 57 éves divattervezőnek, mind pedig újdonsült nejének ez a második házassága. A pár három évvel ezelőtt, a franciaországi St.Tropez-ben ismerkedett meg egymással, közös barátaik révén. Pár hónappal később azzal hívták fel magukra a bulvársajtó figyelmét, hogy egy manhattani klubban a divatguru összeverekedett a Guns’n’Roses frontemberével, Axl Rose-al, miután az a bárpultnál előzetes engedély nélkül arrébb tolta az útból Dee koktélos poharát.

"Meg akadtuk tenni még Karácsony előtt" - nyilatkozta az esküvőre utalva Hilfiger a New York Post újságírójának. A kézfogó eredetileg augusztusban lett volna, ám kénytelenek voltak elhalasztani, méghozzá azért, hogy Dee rendezni tudja volt férjével, Gianni Ocleppo egykori teniszcsillaggal két közös gyermekük elhelyezésének ügyét. "Bonyolulttá tette a dolgot, hogy Dee gyermekei Olaszországban laknak és a férje nem akarja, hogy itt éljenek" - árulta el a kreátor az amerikai magazinnak.Tommy és Dee az esküvőn - egyáltalán nem meglepő módon - a divatguru által, direkt erre az alkalomra tervezett ruhákat viseltek. Szerelmüket 8,2 karátos gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűvel pecsételték meg. Nászútra pedig a Karib szigetvilágban található magán-szigetecskére, Mustique-ra utaztak.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés