free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk sárga táskával

Borsa         Címkék: farmer, kabátka, pulóver, sárga, táska 9 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Szép, szemet gyönyörködtető sárga ez: erős, harsány, az egész öltözéket meghatározó árnyalat, amiből persze az is következik, hogy nem árt az efféle darabokat mértékkel adagolni, és megfelelő párokban elrendezve, szerény körítéssel viselni. Szóval vad is, csinos is, öltöztet és dominál egyszerre. Óvatosságból és arányérzékből biztosan jár a jeles. Ez a pulóver-táska kettős bőven elég, a többiek pedig szintén jól vizsgáznak: semmiféle oda nem illő szín nem rontja a képet. (Bár őszintén szólva a bőrdzseki hímzett feliratozására a háton nem bírunk rábólintani.)Jó ez a táska: nagyon pofás, szemrevaló, élénk és domináns darab: csak olyan anyátlan, árva egymagában. Persze lehet, hogy nem is a színben hozzáillő pár hiányzik, hanem egyszerűen csak elüt a választott darabok fazonjától, és ettől esik szét az egész. Ez a combban buggyos, lovaglónadrág-forma farmer nekünk nem nyerte el a tetszésünket, de valószínűbb, hogy a prémes, vaskosabb kabátka lehet a ludas – utóbbitól valahogy egészen elüt a hón alá kapott kis színes. Vagy kabátból csinosabbat, vagy táskából sportosabbat. A piros-kék csíkos kesztyűt viszont mindenképp tegyük el.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés