free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Neonkarácsony

Borsa         Címkék: advent, garethpug, jelmeztervező, kreátor, neonfa 0 hozzászólás

Gareth Pugh, angol divattervező a tradíció és a modernitás egyesítésével újragondolta a karácsonyfát. Szerinte a neonfa sokkal jobban illik a jelenkorhoz.

Fenyőfa, égősor, színes üvegdíszek és az elmaradhatatlan szaloncukor. Amikor a karácsonyfára gondolunk, nagy valószínűséggel a legtöbbünknek ez a meglehetősen hagyományos kép ugrik be.  Gareth Pugh, a britek - egyébként jelenleg Párizsban élő - imádott divattervező-csodagyereke azonban újragondolta az év végi ünnepkör ezen szimbólumát.

Az egykor jelmeztervezőnek indult, ifjú angol kreátor a Topshop felkérésére készítette a neoncsövekből álló karácsonyfát. A modell 2,8 méter magas változatit fizikai valójában a cég, a londoni Oxford Circus-ön található üzletében, illetve a Westfield bevásárlóközpontban működő boltjában állították fel a kereskedelmi advent idejére."Ez a neonfa az én értelmezésemben a hagyományos karácsonyfa alakját követi, miközben pedig egy szupermenő, modern élt is ad neki. Azt gondolom, hogy a tradíció és a modernitás egyszerű egybeolvasztása illik a jelenkor hangulatához, amikor egy fényesebb jövőt keresünk" - nyilatkozta a tervező egy angol divatmagazinnak. A neonfa stílusában összekapcsolódik Pugh, Moët Room kollekciójával is, melyet az idei, Londoni Divathéten mutattak be.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés