free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Neonkarácsony

Borsa         Címkék: advent, garethpug, jelmeztervező, kreátor, neonfa 0 hozzászólás

Gareth Pugh, angol divattervező a tradíció és a modernitás egyesítésével újragondolta a karácsonyfát. Szerinte a neonfa sokkal jobban illik a jelenkorhoz.

Fenyőfa, égősor, színes üvegdíszek és az elmaradhatatlan szaloncukor. Amikor a karácsonyfára gondolunk, nagy valószínűséggel a legtöbbünknek ez a meglehetősen hagyományos kép ugrik be.  Gareth Pugh, a britek - egyébként jelenleg Párizsban élő - imádott divattervező-csodagyereke azonban újragondolta az év végi ünnepkör ezen szimbólumát.

Az egykor jelmeztervezőnek indult, ifjú angol kreátor a Topshop felkérésére készítette a neoncsövekből álló karácsonyfát. A modell 2,8 méter magas változatit fizikai valójában a cég, a londoni Oxford Circus-ön található üzletében, illetve a Westfield bevásárlóközpontban működő boltjában állították fel a kereskedelmi advent idejére."Ez a neonfa az én értelmezésemben a hagyományos karácsonyfa alakját követi, miközben pedig egy szupermenő, modern élt is ad neki. Azt gondolom, hogy a tradíció és a modernitás egyszerű egybeolvasztása illik a jelenkor hangulatához, amikor egy fényesebb jövőt keresünk" - nyilatkozta a tervező egy angol divatmagazinnak. A neonfa stílusában összekapcsolódik Pugh, Moët Room kollekciójával is, melyet az idei, Londoni Divathéten mutattak be.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés