free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Obamának szódája

Borsa         Címkék: alapítvány, energiaital, obama, pénz, szóda 0 hozzászólás

Hallottunk már különleges adományokról, fura segélyekről, de hogy energiaitallal támogassák az oktatást, ez már nekünk is furcsa. A jó szándék persze megvan.

Egy francia üzletember, Jean-Jacques Attisso azzal az ötlettel állt elő, hogy gyártsanak energiaitalokat, Barack Obama képmásával és "Obama Soda" névvel, majd bocsájtsák árverésre. Az aukcióról befolyó pénz egy olyan alapítvány számlájára kerülne, ami a párizsi, hátrányos helyzetű fiatalok oktatását segíti. Annak ellenére, hogy a leendő elnök képe és neve is fel lett használva, magát, Barack Obamát mégsem kérdezték meg. Valószínűleg az elnök nem utasítaná vissza a nemes kezdeményezést, ám jelen pillanatban a szóda személyiségi jogokat sért. Egyelőre csupán száz dobozt készítettek az italból, amelyek még decemberben kalapács alá kerülnek, de Mr. Attiso folytatni szeretné januárban is ezt a kampányt, hiszen január 20-án, Washingtonban iktatják be Barack Obamát.

www.npr.org

Egyes fórumokon azt állítják az italról, hogy ugyanolyan, mint a többi energiaital, csak ezen az Amerikai Egyesült Államok jövendőbeli elnöke arcképe díszeleg. A kreátor bízik abban, hogy az üdítő inspirálja majd a fiatalokat, hogy elhiggyék, hogy megfelelő, szorgalmas munkával bárkiből lehet sikeres ember.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés