free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Papírcelebet a fára!

Borsa         Címkék: blogger, figura, internet, obama, papírceleb 0 hozzászólás

Egy blogger kitalálta, hogy az év minden napján meghajtogat egy sztárt papírból. Az ötletet imádják az emberek, megvásárolni mégsem lehet a papírcelebeket.

Sok mindent láthattunk már a karácsonyfákon, az alábbi tákolmányokon mégis megakadt a szemünk. Egy Joe névre hallgató blogger elindított egy egyéves programot. Elhatározta, hogy egy éven keresztül, minden nap készít egy papírceleb figurát, amit a blogja olvasói elé tár. A figurák elkészítési vázlatát pdf. formátumban lehet letölteni az oldalról. Az ügyetlen kezű olvasók már többször is kérték a bloggert, hogy tegye megvásárolhatóvá a figurákat, ám Joe inkább mindenkit kreativitásra biztat. A figurák legkedveltebb darabjai: Bruce Lee, Barack Obama, vagy a híres mesefigurák, Hófehérke, Shrek, Popeye a tengerész vagy Hello Kitty papírváltozata. Abban az esetben, ha valakinek a kedvence még nem készült el, lehetőség van a bloggban ezt megemlíteni az alkotónak, aki legjobb tudása szerint próbálja teljesíteni a kéréseket.

http://toy-a-day.blogspot.com

A legutolsó figura, aminek fényképe fölkerült az internetre a Tim Burton rendezte Karácsonyi Lidércnyomás című animációs film főhőse, Jack Skellington, természetesen Mikulásnak beöltöztetve. Aki csillapíthatatlan vágyat érez arra, hogy ilyen figurákkal díszítse föl karácsonyfáját, az töltse az elkészítési vázlatokat, és élvezze a különleges karácsonyi dekorációt!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés