free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Személyes csoki

Borsa         Címkék: alapanyag, csoki, cukorkák, fantázia, gyümölcs 1 hozzászólás

Akár szárított szilvás-gumicukros-korianderes csokoládét is rendelhetünk egy német cégtől. Kizárólag a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mi kerüljön az édességbe.

A pizzériákban már régóta bevált opció, hogy a vendég által összeválogatott feltéttel készítik el a pizzát. Nos, valami hasonlót valósít meg egy német vállalkozás is, csak éppen csokoládéval. A Chocri internetes oldalán a rendelkezésre álló alapanyagokból a felhasználó maga állíthatja össze a saját ízlésének leginkább megfelelő, személyes csokoládét, amit aztán a cég legyárt számára és postázza.

Első körben azt kell eldönteni, hogy tejcsokiból, fehér csokiból vagy keserű csokiból készüljön az alap. Ezt követően pedig ki kell választani azt, hogy mi minden kerüljön az édességbe. Kérhetünk bele különféle szárított gyümölcsöket az egyszerű mazsolától kezdve az aszalt mangóig, de aki inkább a magvakra esküszik, annak is van miből válogatnia. Azok, akik valami különlegességet szeretnének, válogathatnak a különféle fűszerek közül, a kínálatban szerepel többek között a csili, a bors, a koriander és a bazsalikom, de még a tengeri só is.Választhatók továbbá különféle cukorkák, így még az sem fog csalódni, aki gumicukor medvécskékkel teleszórt csokoládéra áhítozik. Ha pedig nem csupán az ízorgia, de az esztétikum is szempont, akkor a dekorációk menüpontban szemezgethetünk a gyöngyöcskék, feliratok, marcipánvirágok és figurák között. Az ár természetesen a választott anyagok mennyiségétől és egzotikumának fokától függ, egy 125 grammos, épelméjűen megpakolt tábla ára jellemzően 2.50 és 6.50 euró közötti összegbe kerül.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés