free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szkenneres kenyérpirító

Borsa         Címkék: kenyérpirító, modern, reggelizés, szkenneres, usb 0 hozzászólás

Az Electrolux dizájn-versenyén egy USB-vel működő cucc érte el a legnagyobb sikert, amely segítségével újságcikkeket is nyomtathatunk. Méghozzá pirítósra.

A hasznos műszaki dolgok ideje lejárt. Nincs szükségünk többé a régi szendvics-sütőre és a kotyogós kávéfőzőre, hiszen a huszonegyedik század már a modernebb és kombinálható háztartási felszerelésekre esküszik. Az Electrolux ezért minden évben megrendezi a feltalálók versenyét, ahol a legjobb ötleteket jutalmazzák és kivitelezik. 2008-ban, egy dél-koreai egyetemista fiúnak, Sung Bae Changnak sikerült feltalálnia a nyertes tárgyat, azaz egy kenyérpirítót, amely képes fényképeket, újságcikkeket, vagy akár az időjárás jelentést is rápörkölni a pirítósra. Reggelizés közben tehát el tudjuk olvasni a napi híreket, vagy ha nagyon nem szeretünk valakit, annak szó szerint le tudjuk harapni a fejét. A különleges pirítóssütő működése rendkívül egyszerű, hiszen csak csatlakoztatni kell a számítógéphez, kiválasztani a mintát és klikkelni a "mehet" gombra.

www.likecool.com

A szerkezet természetesen USB-vel működik, és pár perc alatt elkészíti a mintás kenyérszeleteket. A feltaláló azt nyilatkozta, hogy éppen a barátaival csetelt, amikor ránézett a nyomtatójára és a szkennerére, majd kapott egy isteni sugallatot. Versenytársai mégis támadják a fiatal fiút, hiszen szerintük egyszerűbb megoldás is létezik. Az irigyei ugyanis azt találták ki, hogy a kenyérsütőnek Wifin keresztül kellene letöltenie az információkat, hogy korán reggel hírekkel tudja fogadni álmos gazdáját. A szkenneres kenyérpirítót egyelőre még nem hozták forgalomba, de valljuk be őszintén, nekünk nem is hiányzik annyira.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés