free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szkenneres kenyérpirító

Borsa         Címkék: kenyérpirító, modern, reggelizés, szkenneres, usb 0 hozzászólás

Az Electrolux dizájn-versenyén egy USB-vel működő cucc érte el a legnagyobb sikert, amely segítségével újságcikkeket is nyomtathatunk. Méghozzá pirítósra.

A hasznos műszaki dolgok ideje lejárt. Nincs szükségünk többé a régi szendvics-sütőre és a kotyogós kávéfőzőre, hiszen a huszonegyedik század már a modernebb és kombinálható háztartási felszerelésekre esküszik. Az Electrolux ezért minden évben megrendezi a feltalálók versenyét, ahol a legjobb ötleteket jutalmazzák és kivitelezik. 2008-ban, egy dél-koreai egyetemista fiúnak, Sung Bae Changnak sikerült feltalálnia a nyertes tárgyat, azaz egy kenyérpirítót, amely képes fényképeket, újságcikkeket, vagy akár az időjárás jelentést is rápörkölni a pirítósra. Reggelizés közben tehát el tudjuk olvasni a napi híreket, vagy ha nagyon nem szeretünk valakit, annak szó szerint le tudjuk harapni a fejét. A különleges pirítóssütő működése rendkívül egyszerű, hiszen csak csatlakoztatni kell a számítógéphez, kiválasztani a mintát és klikkelni a "mehet" gombra.

www.likecool.com

A szerkezet természetesen USB-vel működik, és pár perc alatt elkészíti a mintás kenyérszeleteket. A feltaláló azt nyilatkozta, hogy éppen a barátaival csetelt, amikor ránézett a nyomtatójára és a szkennerére, majd kapott egy isteni sugallatot. Versenytársai mégis támadják a fiatal fiút, hiszen szerintük egyszerűbb megoldás is létezik. Az irigyei ugyanis azt találták ki, hogy a kenyérsütőnek Wifin keresztül kellene letöltenie az információkat, hogy korán reggel hírekkel tudja fogadni álmos gazdáját. A szkenneres kenyérpirítót egyelőre még nem hozták forgalomba, de valljuk be őszintén, nekünk nem is hiányzik annyira.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés