free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szűz Mária a Playboyban

Borsa         Címkék: guadalupei, mexikó, playboy, szűzmária 0 hozzászólás

A Playboy mexikói kiadásának decemberi címlaplánya elég félreérthetetlenül Szűz Máriára emlékeztet. Az újság kiadója viszont azt állítja, hogy semmi köze hozzá.

Meglehetősen figyelemfelkeltő címlappal jelent meg a mexikói Playboy decemberi száma. A fotón ugyanis egy igencsak félreérthetetlenül Szűz Máriára emlékeztető, csupán egy fehér lepelbe alig burkolózó lány látható, a háttérben egy színes templomablakkal. Alatta pedig öles betűkkel virít a felirat: Imádunk, Mária. Minderre még rátett egy lapáttal, hogy az újság közvetlenül az országban a legnagyobb tisztelettel övezett Guadalupei Szűzanya ünnepe előtt jelent meg. A katolikus hívők felháborodtak, az újság pedig meglehetősen átlátszóan szabadkozik.

Raul Sayrols a mexikói Playboy kiadója közleményt adott ki, amelyben azt állítja, hogy a képnek semmi köze sincs sem a Szűzanyához, sem pedig más vallási alakhoz, a fehér lepellel és a templomablakkal csupán reneszánsz hangulatot akartak teremteni. Született magyarázat az Imádunk, Mária feliratra is, nevezetesen az, hogy az a fotón szereplő modellnek szól, őt ugyanis Maria Florencia Onorinak hívják.  Természetesen a Playboy chicagói központjában is tudomást szereztek a botrányos címlapról. A cég  - szintén közleményben - bocsánatot kért a képek miatt, ugyanakkor tudatták azt is, hogy a mexikói verziót nem ők adják ki, így előzőleg nem volt tudomásul arról sem, hogy az ottani szerkesztőség ezzel a címlappal szándékozik megjelentetni a decemberi számot.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés