free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Doktor House és a született feleség

Borsa         Címkék: banda, doktorhouse, együttes, hughlaurie, nypd 0 hozzászólás

Tévésorozatok sztárjai közös zenekarban zenélnek. Egyestés projektnek indult, ma már saját lemezük is van. A bevételek pedig jótékony célokra mennek. Dicséretes.

A Band from TV nevű zenekar még 2006-ban alakult, debütáló fellépésük az 58. Emmy Díjkiosztó Gálán volt. Persze nem véletlenül, hiszen az együttes tagjai kivétel nélkül élvonalbeli tévésorozatok sztárjai: énekesnőik Bonnie Somerville az NYPD Blue-ból valamint Teri Hatcher a Született feleségek Susan-je, gitárosuk az ugyanebben a sorozatban vízvezeték-szerelőt alakító James Denton, a doboknál Greg Grunberg a Hősökből és az Aliasból, a billentyűsük pedig nem más, mint Doktor House megformálója, Hugh Laurie, aki szintén nem egyedül képviseli a kórházsorozatot, hiszen a bandában hegedül Dr. Chase, azaz Jesse Spencer is.A banda egyébként eredetileg csupán egyestés jótékonysági projektnek indult, ám végül annyira betalált, hogy együtt maradtak és rendszeresen fellépnek különböző rendezvényeken az Egyesült Államokban. Teszik mindezt úgy, hogy az eredeti cél, azaz a jótékonyság is megmaradt, olyannyira, hogy elmúlt bő két év során közel két millió dollárt (nagyjából 410 millió forint) gyűjtöttek össze különféle karitatív szervezetek javára. Nemrégiben Hoggin All The Covers címmel CD-t is kiadtak, amelyen olyan - jó értelemben vett - örökzöld slágerek feldolgozásait játsszák, mint például a You Really Got Me vagy a Viva Las Vegas. A lemez eladásaiból származó bevételeket szintén karitatív célokra ajánlják fel.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés