free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk miniben, lilában

Borsa         Címkék: bunda, kötött, lilák, nejlon, táska 12 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Sötétlilák, mélyszürkék, feketék – téli, rangrejtős, bús-borongós szettet képzel maga elé az ember, aztán ránézünk a fotóra, és árad ebből a cuccból valami egészen kellemes könnyűség. Talán a bojtos sapka teszi, talán a bővebb szárú csizmából kikandikáló térdek, a jó ég tudja, mindenesetre a színek elosztása tökéletesre sikerült, a fazonok nőiesek és lazák egyszerre, a táska szép, és azt kívánnánk, bárcsak ilyen vagy hasonló összeállítások jönnének szembe a karácsonyi emberáradatban.Áhhh, valahogy semmi sem stimmel ezzel az öltözékkel, pedig hát látni benne a potenciált, megvannak a kondíciók, a jó szándék, de mégis félresikerült az egész. Egyfelől: sok a szín, bordók, lilák, feketék, barnák és pláne fehérek – elnyomják és kioltják egymást, nem érvényesül egyik sem, nincs domináns árnyalat. Másfelől: az anyag- és fazonválasztás is hagy némi kívánnivalót maga után – kötött, nejlon, bunda, bokazokni, övtáska, sportcipő… Sokat akartunk egyszerre, aztán totális diszharmónia lett a végeredmény.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés