free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Teljes vállszélességgel – átalakítás szilveszterre

Borsa         Címkék: átalakítás, cipő, farmer, ruha, váll 2 hozzászólás

A széles váll nem egyenlő a széles háttal, öltözködés tekintetében pont nem mindegy. Következik az év utolsó átalakítása, szilveszteri szett-ajánlóval. Boldog Új Évet.

A széles, szinte férfias váll egyáltalán nem hátrány, sőt vannak olyan ruhatípusok, amelyek kizárólag az ilyen testalkathoz passzolnak, ezért a vállakat egyáltalán nem kell eltakarni, sőt sokszor az a legjobb megoldás, ha főszerepet kapnak. Borsastylist ezen a héten Juditot alakította át, aki a fotózás előtt meg volt győződve arról, hogy széles a háta, és mindenkinek jobb, ha bő ruhák alá rejti. Átalakítás széles vállal, sok tanulsággal és szilveszteri parti szettekkel.


Nézd meg az átalakítást!

A széles váll önmagában nem azt jelenti, hogy a hát is széles és nagy fenék is jár mellé, sokan mégis ezt gondolják magukról. Ezért van az, hogy hiába a formás láb, vagy a kerek popsi, szabatlan ruhákkal gondosan elrejtik, hiszen széles ugye a váll… Sokan megpróbálják eltakarni a vállaikat, és bele sem gondolnak abba, hogy mennyivel jobb helyzetben vannak, mint azok, akiknek csapott a válla. Így tett Judit is, akire az átalakítás során csupa nőies darabokat adtunk, a nehezebb, durvább anyagokat sokkal könnyebb esésű kelmékre cseréltük, a férfias szabású darabokat pedig egyszerűen kihagytuk a sorból.

Kis fekete, ahogy eddig nem próbálta

Azt már megszoktuk, hogy az átalakítások nagy része arról szól, hogy az egyébként csinos csajokat megpróbáljuk meggyőzni arról, hogy nyugodtan lecserélhetik a farmert szoknyára és a lapos cipőket is parkoló pályára lehet állítani néhanapján, ezért mi már egyáltalán nem lepődtünk meg azon, hogy Juditnál is kiselőadást kellett tartani arról, hogy van élet a bakancson túl is. Amin viszont meglepődtünk, hogy az alanyunk mennyire nincs tisztában a saját adottságaival, hiszen olyan szerencsés helyzetben van, hogy szinte bármit felvehet, csak nem 36-os, hanem 40-es méretben.

Fekete ruhás szett

Ruha – Chantall
Harisnya, karkötő – Next
Cipő – BuffaloSokáig a szélesebb vállú és hátú csajok nem hordtak hátul mélyen kivágott ruhákat, mert abban a tévhitben éltek, hogy az bizony erősíteni fogja őket, mi most szakítottunk a hagyománnyal, és Juditra tudatosan egy olyan kis feketét adtunk, aminél nem elég, hogy szinte a fenék vonaláig ki van vágva, de az egész hátat és vele a vállakat is kiemeli egy mutatós csipkebetéttel. A nagy kör vagy téglalap alakú kivágás ugyan első hallásra melléfogásnak tűnik, de a csepp alakkal nem lehet hibázni, a lényeg, hogy mindig a derék irányába szűküljön a kivágás. Nem használtunk hangsúlyos és túlságosan nagy kiegészítőket, egyetlen feltűnő darabnak a képen látható pink tűsarkút választottuk, ami a tekinteteket a vállak helyett egyből a lábakra irányítja.

Nyakba akasztós ruha szigorúan széles vállra

Ez az a darab, ami tényleg csak olyan csajoknak áll jól, akinek nem csapott a válla, ugyanis a nyakban megköthető ruhák egyből a vállakra vonzzák a tekintet. Ez a fazon teltebb csajok esetében is jó lehet, de akkor a harsány színeket és a sűrű mintákat jobb lesz valami szolidabb megoldásra cserélni.

Rózsaszín nyakba akasztós mintás szett

Ruha – Chantall
Cipő – Buffalo
Fülbevaló – FurlaKiegészítőnek mellkas középig érő nyaklánc vagy hosszú fülbevaló az ideális megoldás. Judit esetében azért döntöttünk a fülbevaló mellett, mert az még inkább kiemeli az arcát és a vállát. Az ilyen fazonú ruhákat egyébként nem érdemes túlcifrázni sem zakóval sem pedig boleróval, ezek önmagukban mutatósak, minden más elcsúfítaná az összképet.

Szürke ruha bátortalanoknak

Azt már az elején írtuk, hogy Judit bármilyen fazonban gondolkodhat, mivel az alakja arányos, a popsija pedig pont annyira kerek, amennyire annak kell lennie. A kiegészítőknél ebben az esetben is visszafogottabb darabokat választottunk, hogy megmaradjunk a klasszikusan nőies stílusnál.

Szürke ruhás szett

Ruha – MEXX
Nyaklánc – Furla
Csizma – Buffalo
Fülbevaló – Aboriginal
Táska, nyaklánc, karkötő – Furla
Harisnya - NextAz egyetlen feltűnő darab a szett többi részétől teljesen eltérő táska, ami különösen jól mutat olyan összeállításoknál, amelyeknél az alapdarabok önmagukban elég komor, sötét színűek.

Csipke farmerrel

A szélesebb vállak miatt trapéz szárú nadrágot választottunk, ugyanis ez a fazon egyensúlyozza a vállak és a lábszár közötti különbséget, és bármennyire is meglepő, a vállak igencsak behatárolják, hogy milyen nadrágfazon lesz jó; a legjobbak a trapézszárú nadrágok.

Farmeres szett

Farmer, felsőrész – GAS
Cipő – Casadei – Bizanc Boutique
Fülbevaló – AboriginalAzoknak, akik elszoktak már a trapéznadrágoktól, azoknak maradnak az egyenes szárú fazonok, viszont a cső- vagy répanadrág még akkor is tabu, ha csípőtájékon nincsenek problémák. A farmerhez olyan felsőrészt választottunk, amelynek a hátkivágása szintén a vállakat hivatott hangsúlyozni.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés