free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

2009-ben az átlag nő

Borsa         Címkék: 2009, átlagnő, divat, hírek, kapcsolat 3 hozzászólás

Az általunk közölt színes hírek alapján elmondjuk, milyen is 2009-ben az Átlag Nő. A kutatóknak köszönhetően sokat megtudtunk róla.

A szorgosan unatkozó brit és nem brit kutatóknak köszönhetően 2009-ben is sokat megtudtunk arról a bizonyos "Átlag Nőről". Például azt, hogy nagyon ellentmondásos a kapcsolata az önképével és szívesebben nyerné meg a Topmodell leszek-et, mint a Nobel-békedíjat. Hajlandó lenne leborotválni a fejét, ha ezzel megmenthetné egy idegen ember életét, ugyanakkor ha a legjobb barátját végleg kövérré kéne tenni ahhoz, hogy ő maga viszont garantáltan vékony maradhasson, elfogadná az alkut.

Kiderült az is, hogy az Átlag Nő bizony egyre merészebbé válik, már ami a szoknyahossz megválasztását illeti. Míg a nyolcvanas évek női jellemzően 33 éves korukban szoktak le a miniszoknyáról, addig manapság 42 évesen jön el a fordulópont, amikor térd fölött érő szoknyáról térd alattira váltanak. De hogy az a szoknya pontosan melyik legyen a gardróbból, azon az Átlag Nő bizony nem keveset vacillál… Élete során összesen 287 napnak megfelelő időt tölt el azzal, hogy azon tanakodik, mit vegyen fel. Hétköznap reggelenként 16 percet használ el az életéből azt latolgatva, hogy mit vegyen fel aznap, a hétvégi reggeleken viszont ennél két perccel kevesebb idővel is beéri.

Míg tíz évvel ezelőtt a harminc éves nők a Dolgozó lányról vettek példát, addig a jelen harminc éveseit sokkal inkább a reménytelenül romantikus Bridget Jones-féle nőkép inspirálja. A jelenkor Átlag Nője szerint a harmadik X a megfelelő időpont arra, hogy a kapcsolataikat, magánéletüket a karrier elé helyezze. Több mint 80 százalék véli úgy, hogy ez a tökéletes életkor a házasodásra. Egyharmadukat rettegéssel tölti el, hogy egyszer majd a negyvenes éveikbe kell lépniük.   

www.femalefirst.co.uk, http://ilmberger.files.wordpress.com

Ha vagy a szexről, vagy az internet-csatlakozásról le kellene mondaniuk két hétre, akkor a 18-34 éves Átlag Nők 49 százaléka, míg a 35-44 évesek 52 százaléka áldozná fel a testi örömöket a netkapcsolatért. Ha a tévénézés és az internet-csatlakozás között kellene dönteni, a többség egyértelműen a netet választaná.

S hogy hogyan fest a Tökéletes Bikinis Istennő, 2009-ben? Nos: Halle Berry arcát, Myleene Klass frizuráját, Kelly Brook mellkasát, Jessica Alba hasát, Elle Macpherson lábait és Ursula Andress ikonikus fehér bikinijét viseli. Az Átlag Nő pedig nem hasonlít rá, ő ugyanis kifejezetten retteg attól, ha bikiniben meg kell mutatnia a testét.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés