free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk élénkpirosban

Borsa         Címkék: holmi, kabát, piros, sportcipő, utcán 8 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Most nekifoghatnánk a szokásos kismonológhoz, hogy hány a szín, az esernyő árnyalatai jóban vannak-e a sportcipő hidegkék csíkozatával, és hogy a halványfehér sapesz helyett talán ez vagy az trendibb lett volna, de nekünk nagyon tetszett ez a leányzó, cakompakk, unblokk, ahogy van. Piros kabát, piros kistáska, széles jókedv a szitáló esőben, dús barna lobonc és a bevásárlókörút kilóban mérhető eredménye szatyrokban. Élet van ebben a göncben, lendület – soha rosszabbat.Nem hepciáskodunk, nem rátartiskodunk, új év van. Az embert a kritikai vénája persze ilyenkor sem hagyja el, de nem most akarunk világmegváltani divatfronton. Szóval élénk, vidám színű ez a kabát, a feketékkel derűsen összekacsintó, klassz holmi – a többiekkel, a csíkos harisnyával és a zöld sapkával már mérsékeltebb az összhang, de ha csak ekkora vétségekről kéne körmölnünk innentől, örömmel lehúznánk a rolót, vagy átalakulnánk "Ennyire nagyon jók vagyunk" rovattá.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés