free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Óvszer és nyalóka

Borsa         Címkék: dizájner, gyűrű, kollekció, kondom, nyalóka 1 hozzászólás

Egy chilei dizájner olyan egyszerű tárgyakból készített ékszereket, amelyeket mindannyian ismerünk. Csak éppen másféle vonatkozásban.

Rodrigo Alonso legújabb ékszerkollekciójában apró, mindennapi tárgyakat látott el újfajta jelentésekkel. Ez persze meglehetősen népszerű alkotói koncepció, amivel sokkal többen próbálkoznak, mint kellene. Ez a chilei dizájner viszont tényleg eredeti darabokat alkotott. A magunk részéről legalábbis a kollekció bármely darabját, bármikor hajlandóak volnánk elfogadni.

A nyolc darabból álló kollekcióban találhatunk például kilyukadt kondom alakú jegygyűrűt, amely az alkotó szerint egyszerre szimbolizálja a kockázatot és a bizalmat két ember kapcsolatában. Készült játékokon megszokott felhúzóval ellátott gyűrű is, amelynek tekergetésével a feszültséget vezethetjük le, illetve kettős személyiségű, kifordítható gyűrű is, amelynek az egyik oldala fémszínű és elegáns, míg a másik élénk sárga és infantilis.

www.musuchouse.com
Nézd meg a többi ékszert is!

A visszavonás parancs Ctlr+Z billentyűi gyűrű és medál formájában is felbukkannak a kollekcióban, jelképezve a vágyat, hogy bárcsak olykor a valóságban is visszavonhatnánk néhány tettünket. A mi kedvencünk azonban egyértelműen a nyalóka-medállal ellátott nyaklánc, amely a felfedezés örömét kínálja. A nyalókát  ugyanis valóban el lehet nyalni ahhoz, hogy láthatóvá váljon az alatta rejtőzködő, kővel dísztett medál.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés