free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Apple almák

Borsa         Címkék: alma, apple, ipod, matrica, szüret 1 hozzászólás

Egy japán férfi sajátos és stílusos projekttel fejezte ki rajongását az Apple vállalat iránt: Apple-logóval ellátott almákat termelt gyümölcsösében.

Egy japán gyümölcstermesztő pár hónappal ezelőtt úgy döntött, nyilvánosan szeretné kifejezni rajongását az Apple számítástechnikai cég, kiváltképp pedig az általuk gyártott iPod iránt. A projekthez pedig nem mást, mint a saját közegét és eszközeit használta: olyan almákat termelt, amelyeken ott díszeleg az Apple logója illetve az iPod sziluettje.

Az eljárás, amivel elérte, hogy a minta a gyümölcsökre kerüljön, igen egyszerű. Az almaszüret előtt egy hónappal öntapadós papírból kivágta a logókat valamint a sziluetteket, majd felmászott az egyik fára és a matricákat a még zöld almákra ragasztotta. Az almák héját ezután annak rendje és módja szerint pirosra érlelte a napfény, kivéve persze a leragasztott felületeket, melyek ugyebár zölden maradtak.

http://blog.nobon.boo.jp

A szüret után már nem volt más dolga, mint a matricákat eltávolítani, a végeredményt lefotózni, a képeket pedig közzé tenni a blogján. Így aztán megtudhatta végre a világ, hogy a Nobon nicknéven futó japán gyümölcstermesztő mennyire odavan az Apple-ért. Ebből sem maradtunk ki.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés