free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk – fekete plusz kísérő

Borsa         Címkék: dekoratív, fekete, koncepció, öltözködni, táska 7 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


No, annyira elfajult már a nyavalygás, hogy csak darkok népesítik be a cityt, vámpíroknak és depressziósoknak áll a divatvilág, hogy megnézzük, mivel is lehet feldobni ezt az éjfekete sötétséget a toalettben. Ez a kicsit aranyas barna szerintünk nagyot lendít a képen, a sál színétől pedig még elegánsabb lesz a cucc, buzog benne a nőiség, hangsúlyos, dekoratív darab. Jó, nyilván ehhez a feketék megfelelő fazonja is kell, tartás, jó ízlés, miegymás, de azért szépen demonstrálja, hogy ilyen kevés is elég ahhoz, hogy a gyászszínt feldobjuk.A vörös és fekete örök páros, az egész világ ott vibrál e kettő(sség)ben, így az öltözködésben sem kísérti senki az ördögöt, ha ezzel a duóval próbálkozik. A táska és a nyakék hibátlanul egymásra vannak hangolva, az alapötlet és a koncepció dicséretet érdemel, de eddig, s ne tovább. A minit és ezt a csizmát hagytuk volna, a kabátkáról is lekéredzkedhetett volna a prémcsík, a körmök pedig óriásiak és vörösek, ami egyfelől nagyon dúvad, másfelől roppant közönséges. Csak még egy picivel több fék, karanténba az ilyesféle vágyakat, és előrébb leszünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés