free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Keira az új Eliza Doolittle

Borsa         Címkék: dráma, film, keiranightley, remake, szerep 2 hozzászólás

Idén forgatják a My Fair Lady remakejét. A forgatókönyvet Emma Thompson írja, méghozzá nem a musical, hanem az eredeti Pygmalion-dráma cselekményét követve.

A színésznőként és forgatókönyvíróként is Oscar-díjas Emma Thompson a My Fair Lady remakejének forgatókönyvét írja, méghozzá a hírek szerint töltőtollal. Aki látta a George Bernard Shaw Pygmalion-sztorija alapján, 1964-ben készült, legendásan imádnivaló musicalfilmet, abban persze joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon minek kell most ez az újrafeldolgozás? Nos, az eddig nyilvánosságra került információk alapján a remake kevésbé az édibédi Broadway-változat, sokkal inkább az eredeti dráma cselekményét követi majd, és az sem biztos, hogy ennek a történetnek a végén Eliza Higgins professzort választja majd.

www.imdb.com

A film forgatása állítólag még idén megkezdődik, ám a szereposztásról még viszonylag keveset tudni. Ami már bizonyosnak látszik, hogy Eliza Doolittle, a virágáruslány szerepét - melyet négy évtizede Audrey Hepburn alakított - Keira Knightley játssza majd.  Azzal kapcsolatban azonban, hogy ki lesz az agglegény fonetikaprofesszor, Henry Higgins megformálója, egyelőre még csak találgatások vannak: felmerült például George Clooney, és Daniel Day-Lewis neve is. A szerep legnagyobb esélyese azonban jelen állás szerint Hugh Laurie, aki Doktor House-ként voltaképpen egy Higginshez nagyon hasonló karaktert formál meg.

Hogy mindebből végül mi lesz, azt várhatóan 2010-ben láthatjuk meg a mozikban.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés