free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső - Leárazás körkép: ruhák

Borsa         Címkék: felhozatal, leárazás, pufidzseki, szövetkabát, trendi 0 hozzászólás

A téli leárazások közel két hete tartanak, ami a boltok kínálatán egyértelműen meg is látszik. Utánajártunk, hogy ennek ellenére hol lehet még mindig jó cuccokat találni.

A téli árleszállítások a két ünnep között kezdődtek, azóta pedig eltelt közel két hét, amiből igen könnyű arra következtetni, hogy a jobb cuccok ez idő alatt jó eséllyel elkeltek. Mi viszont azt az álláspontot képviseljük, hogy innen szép nyerni, ennek jegyében tehát úgy döntöttünk, feltérképezzük, hogy mi maradt mostanra a ruhaüzletekben. Aztán a felhozatalt látva abban a bizonyos nyerésben már erősen elkezdtünk kételkedni… Végül is arra jutottunk, hogy ebben a cikkben nem azt fogjuk hosszasan sorolni, hogy honnan, mit hiányoltunk - elvégre azzal senki nincs különösebben kisegítve -, inkább azt, hogy milyen holmikért mely üzletekbe érdemes mégiscsak benéznetek.Kezdjük rögtön a télikabátokkal. Tudvalevő, hogy a kínálat választás elé állít a csinos, ám vékony szövetkabátok és a jóval melegebb, ám formátlan pufikabátok között. Valamit valamiért, ugyebár. Nos, szövetkabátokból - elsősorban szürke és fekete színben - a Zarában válogathattok még bőséggel, a legolcsóbb darabok 15 000 forint körül indulnak, de láttunk itt leértékelve is 30 000 forintot kóstáló kabátot. A H&M-ben is leárazták a télikabátokat, amelyeket így 8000-10 000 forint körül lehet megvásárolni, bár a kisebb méretek a legtöbb modellből már hiányoznak. Meggyőző még a kabátválaszték a Promodban is, ott ráadásul nem csak szürke és fekete, hanem színes, illetve kockás és pöttyös szövetkabátokból is, 8000-10 000 forinttól. Aki inkább a melegebb pufidzseki mellett teszi le a voksát, az bőségzavarban válogathat a New Yorkerben az 5000-10 000 forint körül kapható darabok közül. Ugyanitt kaphatók egyfajta kompromisszumos megoldásként a bélelt szövetdzsekik, amelyekkel viszont az  baj, hogy nem elég hosszúak. Sportosabb kivitelű, bélelt kabátokat bőven találtunk az Espritben is, az alap 40 000-50 000-es árról most 20 000-30 000-re leértékelve.Vékony, illetve középvastag basic pulóverekből, valamint kardigánokból egyértelműen a Zarában van még mindig a legtöbb, ezekhez már 3000-5000 forint körüli összegért hozzájuthattok. Basic jellegű pulóverekből meggyőző a választék az Espritben is, ahol most féláron, 7000-10 000 forint körül árusítják ezeket.

A szezon trendi darabjai voltak a vastag maxipulóverek és kardigánok, amelyekből mostanra is jócskán maradt még az üzletekben. A legjobb darabokat a Bershkában illetve a Promodban találtuk. Mindkét helyen gyakorlatilag hegyekben állnak még a különféle fazonú és ujjhosszúságú modellek - elsősorban szürke, fekete és lila színekben - jellemzően 5000 forint körüli összegekért. Aki viszont inkább kötött ruhát újítana be, azt egyértelműen a Mangóba irányítanánk, ahol várakozik még jó néhány kellemes darab, méghozzá nem csak szürkék és feketék, de színesek és mintásak is, bár inkább csak M-es mérettől felfelé, 7000-8000 forinttól.Téli szövetszoknyákból szintén a Mangóban találkoztunk említésre érdemes felhozatallal, elsősorban persze szürke szövet, illetve kockás darabokból, szintén inkább M-es mérettől. Egyenes szárú illetve trapéz vonalú, egyszerű nadrágokat a Zarában találtunk legnagyobb mennyiségben - kis méretekben is - 3000-5000 forint körül. Cicanadrágok hasonló árakon a Bershkában, illetve a Stradivariusban várakoznak még  nagyobb választékban.Szövetnadrágot, illetve nadrágkosztümöt viszont inkább a Mexxben érdemes most venni. A nadrágokat itt 10 000-12 000, a hozzájuk tartozó zakókat 15 000-18 000 forintra értékelték le. Valamivel olcsóbban juthatunk kosztümhöz a Zarában, ahol egy nadrág-zakó szett 20 000 forintból már kijön. Alkalmi felsőrészekből illetve ruhákból - főleg csillámos, flitteres és csipkés modellek - a Mangóban találtunk még nagyobb készletet, amelynek darabjait 5000-10 000 forinttól vásárolhatjátok meg.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés