free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lily szereti Britneyt

Borsa         Címkék: britneyspears, feldolgozás, felvétel, lilyallen, magyarázat 0 hozzászólás

Lily Allen feldolgozta Britney Spears, Womanizer című számát. A kiadója megharagudott, a rajongói alaposan meglepődtek. Ő pedig magyarázkodik.

A britek második legbotrányosabb életmódot folytató ifjú popénekesnőjéről, Lily Allenről kevéssé feltételeztük eddig, hogy szereti Britney Spearst és zenéjét. Most azonban - mi más, mint - egy botrány kapcsán kiderült, hogy ez a helyzet. Vagy ha mégsem, hát szükség volt egy jó magyarázatra.

Történt ugyanis hogy Allen kisasszony rögzítette Britney aktuális slágere, a Womanizer feldolgozását, majd a felvételt elküldte egy barátjának, Mark Ronsonnak. Az úr - aki foglalkozását tekintve zenei producer és DJ - pedig úgy döntött, nem  tagadja meg hetente jelentkező rádióműsora hallgatótól sem a műélvezetet, ezért lejátszotta a feldolgozást az egyik adásban. Lily rajongói jól meglepődtek, majd ahogy azt kell, rögzítették a felvételt és elkezdték keresztül-kasul terjeszteni a neten. Így jutott el a brit művésznő lemezkiadója, az EMI főnökeihez is, akik erre fel igencsak bepöccentek és magyarázatot követeltek Allentől, hogy mégis mi ez az önszorgalomból elkövetett feldolgozás, amiről őket elfelejtette előzetesen tájékoztatni. Lily a Myspace oldalán tette közzé a magyarázatot: "Sokan közületek csodálkoztak, hogy miért dolgoztam fel a Womanizer-t. A válasz egyszerű, szeretem Britneyt és szeretem a dalt. Az pedig nem állt szándékomban, hogy a dal körbejárja a világot, ahogy végül történt." Na, ja…

http://wallpapers.free-review.net

Szerintünk egyébként nem olyan nagy baj, hogy nyilvánosságra került a felvétel, ugyanis Allen az eredetinél nagyságrendekkel jobb, mi több, kifejezetten élvezhető popdalt kreált Britney számából. Komolyan, hallgassátok meg!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés