free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lily szereti Britneyt

Borsa         Címkék: britneyspears, feldolgozás, felvétel, lilyallen, magyarázat 0 hozzászólás

Lily Allen feldolgozta Britney Spears, Womanizer című számát. A kiadója megharagudott, a rajongói alaposan meglepődtek. Ő pedig magyarázkodik.

A britek második legbotrányosabb életmódot folytató ifjú popénekesnőjéről, Lily Allenről kevéssé feltételeztük eddig, hogy szereti Britney Spearst és zenéjét. Most azonban - mi más, mint - egy botrány kapcsán kiderült, hogy ez a helyzet. Vagy ha mégsem, hát szükség volt egy jó magyarázatra.

Történt ugyanis hogy Allen kisasszony rögzítette Britney aktuális slágere, a Womanizer feldolgozását, majd a felvételt elküldte egy barátjának, Mark Ronsonnak. Az úr - aki foglalkozását tekintve zenei producer és DJ - pedig úgy döntött, nem  tagadja meg hetente jelentkező rádióműsora hallgatótól sem a műélvezetet, ezért lejátszotta a feldolgozást az egyik adásban. Lily rajongói jól meglepődtek, majd ahogy azt kell, rögzítették a felvételt és elkezdték keresztül-kasul terjeszteni a neten. Így jutott el a brit művésznő lemezkiadója, az EMI főnökeihez is, akik erre fel igencsak bepöccentek és magyarázatot követeltek Allentől, hogy mégis mi ez az önszorgalomból elkövetett feldolgozás, amiről őket elfelejtette előzetesen tájékoztatni. Lily a Myspace oldalán tette közzé a magyarázatot: "Sokan közületek csodálkoztak, hogy miért dolgoztam fel a Womanizer-t. A válasz egyszerű, szeretem Britneyt és szeretem a dalt. Az pedig nem állt szándékomban, hogy a dal körbejárja a világot, ahogy végül történt." Na, ja…

http://wallpapers.free-review.net

Szerintünk egyébként nem olyan nagy baj, hogy nyilvánosságra került a felvétel, ugyanis Allen az eredetinél nagyságrendekkel jobb, mi több, kifejezetten élvezhető popdalt kreált Britney számából. Komolyan, hallgassátok meg!


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés