free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Öko-babaház

Borsa         Címkék: babaház, játék, környezettudatos, napelem, trendi 3 hozzászólás

Egy amerikai cég divatos, ugyanakkor értelmes játékszert dobott piacra: az öko- babaház segítségével a gyerekek elkezdhetik az ismerkedést a "zöld" életmóddal.

A mostani - és pláne a még ezután megszülető - gyerekek már végképp nem úszhatják majd meg, hogy előbb vagy utóbb megtanuljanak környezettudatosan gondolkodni. Ha minket kérdeznek, inkább az "előbb"-re voksolunk. Az amerikai Hearthsong valószínűleg hasonlóképp gondolkodott, amikor piacra dobta az öko-babaházat. A ízléses kivitelű és értelmes játékszer segítségével a gyerekek ismerkedni kezdhetnek a környezettudatos technológiákkal. Ha abból indulunk ki, hogy az egykor csuparózsaszín Barbie-házzal játszó kislányok nemzedékéből kerültek ki napjaink szilikoncicái, akkor kezdhetünk drukkolni, hogy mihamarabb terjedjen el az öko-babaház…

www.trendhunter.com

A stílszerűen újrahasznosított faanyagból készült babaház fel van szerelve számos olyan berendezés kicsinyített játék-másával, amelyek részei a "zöld" életmódnak. Így található benne többek között napelem, szélmalom, komposztáló, esővizes tartály, sőt, még szelektív hulladékgyűjtő is. A öko-babaház nem csupán hasznos, de rendkívül trendi tárgy is, amelyet a cég webáruházában 150 dollárért (kb. 27 000 forint) lehet megvásárolni.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés