free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anorexiás bútorok

Borsa         Címkék: bútor, dizájner, kollekció, modell, sovány 0 hozzászólás

A kórosan sovány modellek egy holland dizájnert ülőbútor-kollekció tervezésére ihlettek. A végeredmény igazán művészi lett, viszont nem szívesen ülnénk rá.

Chris Bartels Skinterior című bútorkollekcióját a kifutókon dolgozó modellek ihlették. Méghozzá nem éppen a szépségükkel, sokkal inkább a kóros soványságukkal. A kollekció összesen tizenegy darab, meglehetősen csoffadt ülőalkalmatosságból áll, amelyekre így  kinézetük alapján nem túl nagy bizalommal ülnénk le. Pedig a küllem állítólag megtévesztő, ezek a székek ugyanis - a tervező állítása szerint - funkcionálisan is használhatók, nem roppannak csak úgy össze az ember alatt.

www.crisbartels.nl
Nézegess anorexiás székeket!

A holland dizájner egyetemi vizsgamunkájaként alkotta meg az ülőbútorokat. A székek belső váza erős, strapabíró műanyagból készült, amelyet kívülről különféle vastagságú és mintázatú - a farmertól a terepmintáson át a Mickey egeresig - textíliákkal vont be. Mindezzel azt akarta kifejezni, hogy a modellek csontos teste csupán egy váz, amin valójában a rájuk húzott ruhák a dominánsak.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés