free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kedvezmények születésnapra

Borsa         Címkék: cipő, csizma, kedvezmény, születésnap, vágóréka 0 hozzászólás

Szeretjük a születésnapi meglepetéseket, főleg akkor, ha nem nekünk kell hozzá öregedni. 30 százalékos leárazás ajándékba az ünnepelttől követendő példa lehetne.

Mindig örömmel tudósítunk olyan eseményekről, amelyek nemcsak a hangulatunkra, de a pénztárcánkra is pozitív hatással vannak. Vágó Réka cipőtervező születésnapja ilyen esemény, a január harmadikára eső jeles nap még alapvetően nem hordoz magában annyi információt, amiről érdemes lenne írni, azon kívül, hogy ezúton kívánunk Rékának boldog születésnapot. Azonban a cipőtervező egy különleges akcióval szeretné megünnepelni a harmincadik szülinapját, az elkövetkezendő két hétvégén 30 százalékos kedvezménnyel árulja a cipőit az V. kerületben található Pazicski Galériában. Ez azoknak különösen jó hír, akik eddig nem engedhették meg maguknak az igencsak drága lábbeliket.


Nézd meg a kedvezményes cuccokat!

A Borsa mindenre elszánt lelkes csapata az akcióban szereplő első hétvégén ellátogatott a Henszlmann Imre utcában lévő szalonba. Az érdeklődők fűzős bokacipők, tűsarkúk és bokacsizmák, valamint hozzájuk tartozó táskák között válogathatnak a soron következő két hétvégén (január 16-17., január 23-24.). Amellett, hogy Réka születésnapjának köszönhetően harminc százalékos árengedményt ad saját cuccaiból, a szalon tulajdonosai - a vásárlási kedv fokozásának érdekében - a boltban található összes ruhadarabra 30 százalékos kedvezményt adnak. Bár az igazat megvallva Réka cipőinek igencsak húzós az ára, mivel azonban kis szériás, egyedi készítésű cipőkről van szó nem lehet rajta csodálkozni. Cserébe viszont kényelmes és szép cipőket kapunk, amelyek garantáltan ki fogják állni az idő próbáját és nem valószínű, hogy szembejönnek velünk az utcán, a tervező legalábbis ezt ígéri.Kedvenc lábbelink a tűzpiros hasított bőr bokacsizma(kép 1) volt, ami első ránézésre hordhatatlannak tűnik, de felpróbáltuk, és higgyétek el, nem képtelenség járni benne. Bár a vékony, extra magas tűsarkakon való menetelés némi előképzettséget igényel... Konzervatívabb vásárlók a csizma fekete változatát is megtalálják a boltban, ráadásul ahhoz a darabhoz Réka táskát(kép 2) is tervezett. A csizmát most következő hétvégéken 75.000 forint helyett 52.500 forintért vehetjük a birtokunkba, a táska pedig 42.000 forint helyett 29.400 forinttal terheli meg a pénztárcánkat, ami még mindig nem az általunk megálmodott, a bankszámlánkhoz passzoló ár, de több mint a semmi…Másik favoritunk a nyitott orrú, fodros tűsarkú(kép 3) volt, amit simán el tudunk képzelni vastag, színes harisnyával és ceruzaszoknyával, de a most következő báli szezonban is jól jöhet. Ezt a darabot most 45.500 forintért tudjuk megkaparintani, még mindig húzós az ár, de ezen a cipőn tényleg elgondolkodtunk. Tehát Csajok vásárlásra fel! Mi és a pénztárcánk pedig szépen csendben drukkolunk, hogy Réka legalább 100 évig éljen, és hagyományt teremtsen abból, hogy a saját születésnapján minket is meglepjen.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés