free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pasi, női bugyiban

pszichologus@borsa.hu         Címkék: bugyi, fehérnemű, perverz, pszichológus, szex 11 hozzászólás

A Borsa pszichológusa nem mondja meg a frankót, nem adja meg a tuti receptet gondjainkra. Viszont segít új szempontokat találni problémáink megoldásához.

pszichológus

Ajánló

BúvárKund Pszichológusként nem feladatom megmondani a frankót. Arra vállalkozhatom csupán, hogy segítek olyan új szempontokat találni, amelyek felől nézve kissé más megvilágításba kerülnek az említett problémák. BúvárKend kizárólag azokra a levelekre válaszol, amelyek egyben publicitást is kapnak az oldalon, ezek szerkesztett formában, név nélkül kerülnek ki az oldalra.

Kedves Tita!

Engedd meg, hogy hozzád forduljak tanácsért! 24 éves vagyok, túl egy nagy csalódáson. Már nagyon vágytam egy komoly kapcsolatra, és az, hogy a sors a legnagyobb forgatókönyvíró, az bizonyos, mert nagyon szerelmes vagyok, de azért elkelne a segítség.

Egy női fehérneműboltban dolgozom mint eladó. Ketten vagyunk csak, egy idősebb kolléganő és én. Tulajdonképpen a történet itt a boltban kezdődött. Felfigyeltünk egy fiúra, aki napi rendszerességgel, hosszú ideig nézte a kirakatot. Majd úgy egy hét múlva bejött az üzletbe, nézegetett, de nem vett semmit. Ez ismétlődött jó néhányszor, egyébként elég furcsa volt, mert ugye a dolog természeténél fogva a vásárlóink 95 százaléka nő. Mindig kivárta azt a pillanatot, amikor többen voltak, csak akkor jött be, de aztán résen voltam, és odaléptem hozzá, megkérdeztem, miben segíthetek. Most néztem csak meg igazán jól: nagyon jóképű srác, állapítottam meg. Ráférne még egy-két kiló, de így is csinos. A kérdésemre rendkívül zavarba jött. Valamit mondott, majd sietve távozott. A kolléganőmnek elmeséltem az esetet, az volt a véleménye, hogy ez a pasi vagy miattam jár ide, vagy valami nincs rendben vele.

Ezt követően napokig nem láttam. Majd hébe-hóba megint feltűnt a kirakat előtt, és kukucskált befelé. Most már nagyon érdekelt, ki lehet ez a fura fiú. Aztán végleg elmaradt. A délutánjaim unalmasan teltek, nyár volt, a barátnőim nyaralni voltak, rendesen kínzott a magány. Unalmamban beültem egy moziba, és a legnagyobb meglepetésemre két sorral mögöttem az a fiú ült! Egyből megismert. Az előadás végén úgy intéztem, hogy mellé sodródjak. Most is zavarba jött, de aztán nagy nehezen összeszedte magát, és beszélgetni kezdtünk.

Szóval így kezdődött, aztán randevúztunk. Szép lassan megismertem egy nagyon olvasott, intelligens, ugyanakkor rendkívül félszeg fiút. Nem mert megcsókolni sem, két hónap múlva végül én kezdeményeztem. Kiderült: 22 éves, és még szűz! Most térek rá, amiért tulajdonképpen írok. A szexben én mutattam meg neki, hogyan is kell... Szóval nagyon csodálatos volt egy fiút így, hogy is mondjam, megtanítani szeretkezni. Hihetetlen volt, hogy még nem volt nővel. Ahogy megnyílt, és sokat beszélgettünk, megkérdeztem tőle, hogy tulajdonképpen mit keresett nálunk a boltban. Elmondta, hogy bár ezt soha senkinek nem merte elmondani, gyerekkora óta vonzódik a női fehérneműkhöz. Nagyon szereti nézegetni őket, és hogy ezt nagyon, de nagyon szégyelli.

Nem merte kimondani, de nekem leesett a tantusz, és megkérdeztem tőle: szóval azt akarod mondani, hogy szívesen viselnél például női bugyit? Hát igen, szeretném, mondta. Kiveséztem vele a dolgot, és kiderült, hogy odavan a nejlonharisnyáért is. Láttam rajta, hogy ez nagyon nehéz neki, és én is meglepődtem. Hát akkor most mit csináljak veled? – kérdeztem tőle. Egy-két napig hagytuk a dolgot, de valahogy ott lógott kettőnk között a levegőben. Nem kérdeztem, hogy hogyan jutott el idáig, mikor és miért alakult ez ki nála. Csak azt tudom, hogy nagyon bízik bennem, ha ezt el merte mondani, és biztos nagyon vágyik is ezekre a dolgokra. Szinte kikönyörögte. Azt szeretném megkérdezni, hogy jól döntöttem-e. Ugyanis egy előjáték közben ráadtam egy bugyit és egy nejlonharisnyát. Azóta gyakorlatilag bugyit és harisnyanadrágot visel a nadrágja alatt.

Kérlek, válaszolj, hogy mi erről a véleményed! Andi

Kedves Andi,

hadd kezdjem egy saját élményemmel! Kezdő börtönpszichológusként találkoztam egy férfivel, akit rendszeresen elítéltek lopás miatt. Női fehérneműket vitt el különféle üzletekből; előfordult, hogy éjszaka a kirakatot is betörte, csak hogy azonnal hozzájusson a kiszemelt darabokhoz. Rengeteg problémát okozott az intézetnek, mert a női fehérneműket bent is hordani akarta – a férfi fogvatartottak szeme láttára –, mi több, sminkelte magát, lakkozta a körmeit és így tovább. Pszichológusként nem is ez volt a megdöbbentő, hanem az, hogy az intim női viselet iránti vonzalma ellenére heteroszexuális irányultságú volt – azaz a nőkhöz vonzódott, és többnyire párkapcsolatban élt –, illetve transzszexuálisnak sem volt mondható (nem gondolta azt magáról, hogy valójában "férfitestbe született nő" volna). Egyszerűen egy, a női holmikat fétisként tisztelő, azoktól szexuális izgalomba kerülő heteroszexuális férfi volt. Persze mint minden olyan esetben, amikor először nézünk szembe az Ismeretlennel, a meglévő kategóriáink alapján szeretnénk besorolni a "furcsát", a "szokatlant" (például mint "beteget", "perverzet", "homoszexuálisat", "transzszexuálisat" és így tovább).

Mindezt azért mondtam el, mert voltaképpen nem írsz arról, hogy számodra – a szokatlanságon kívül, amit magam is átéltem – okoz-e a fiúval való együttlét bármiféle problémát. Úgy gondolom, hogy ha továbbra is képesek vagytok az eddig bevált és kiválóan működő nyílt kommunikációra, illetve ha a női fehérneműk iránti vonzalmát elfogadhatónak tartod – vagyis a te szexuális örömöd nem csorbul attól, ami számára felszabadító –, akkor nyugodtan folytatható mindaz, amit eddig kipróbáltatok. Tényleg csak azt tudom hozzátenni, hogy az őszinteség maradjon kétoldalú és kölcsönös: ha neked megterhelő valami, vagy olyan úton haladnának az események, amit már nem tudsz elfogadni, akkor mondd el neki, és találjatok ki együtt valami megoldást.

Egyébként meg csillagos ötös és főhajtás a toleranciáért, elfogadásért és nyitottságért, ami minden kapcsolat alappillére (kellene hogy legyen)! További sok boldogságot kívánok, üdvözlettel: Fiáth Tita


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés