free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lennon feltámadt

Borsa         Címkék: alapítvány, digitális, johnlennon, laptop, reklámfilm 0 hozzászólás

John Lennon a világ megváltásán munkálkodik. A digitálisan feltámasztott zenész arra buzdít egy reklámfilmben, vásároljunk laptopokat a rászoruló gyerekeknek.

A digitális technológia segítségével feltámasztották John Lennont, méghozzá felesége, Yoko Ono tudtával és beleegyezésével. A 28 évvel ezelőtt meggyilkolt zenész a One Laptop per Child jótékonysági reklámfilmjében tűnik fel, előbb hangban, majd néhány másodpercre képben is. "Képzeld el, hogy minden gyerek - nem számít, hogy a világ mely részén él - csatlakozhat a tudás univerzumához. Alkalmuk nyílna arra, hogy tanuljanak, álmodjanak és megvalósítsanak bármit, amit csak akarnak. A zenémen keresztül ezt próbáltam elérni, de te most számos módon segíthetsz. Azzal, ha adsz egy laptopot egy gyereknek, többet adsz, mint amit elképzelnél. Megváltoztathatod a világot" - hangzik a reklám szövege, amelyet a legendás Imagine című dal ihletett.

www.amazon.com

A 2005-létrejött One Laptop per Child alapítvány a világ legszegényebb országaiban osztogat a gyerekeknek napelemes XO laptopokat. Aki támogatni szeretné a tevékenységüket, 199 dollárért az Amazonon vásárolhat egy laptopot egy ismeretlen rászoruló gyereknek.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés