free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legnagyobb tévés bukás 2008-ban

Borsa         Címkék: 2008, bukás, lista, műsor, tévé 4 hozzászólás

A távkapcsoló nyomógombja szavazat, számoljunk le a népbutító tévéműsorokkal! Tavaly több ilyen is kimúlt, ötös listával demonstrálunk.

Mint minden évben, tavaly is tobzódhattunk a rosszabbnál rosszabb tévéműsorokban. A szimplán pocsék produkcióknál csak az kiábrándítóbb, ha az nézettségi rekordokat is döntögetnek. Az igényesség mementójaként álljon itt most 5 tavalyi próbálkozás a legtrébbek közül, amelyek szerencsésen kimúltak a piaci versenyben.

www.bar2.videa.huBár 2.0

Az önmagát koppintó Viasat3 sokkal hamarabb kénytelen volt befejezni nagyszabású reality show-ját, a Bár 2.0-t, mint azt tervezte. A műsor ugyanis botrányos nézettségi adatokat produkált, kezdetben csak a főműsoridősávból került át éjszakára, aztán a decemberre tervezett nagy durranást már októberben elpukkantotta. Hiába a nyílt színi fajgyűlölet meg a mocskosszájúság, még a "véletlenül" belekavarodott pornós maca sem tudta megmenteni a nézettséget. Hál' Istennek már a kutyát sem érdekli a házi őrizetet vállaló és kamerák előtt "magánélő" önkéntesek hada, ahogyan az ízlésficamos, beszédképtelen műsorvezetők sem.

http://webcast.tv2.huCápák

Bár a Cápák esetében még fut a brainstorming, hogy mit is lehetne kezdeni vele, szerintünk a WC-n való lehúzás a legkifizetődőbb ebben az esetben. Maga a műsor már nem fut, nem is sokáig futott, mert az önérzetes hazai nézőközönség igen hamar megborult azon, hogy a legostobább és legerőszakosabb - ezek a tulajdonságok mindig párban járnak - játékosok osztották a többit. Nem esik jól a népmesei toposzokon felcseperedett hazai lelkületünknek, hogy szisztematikusan egy buta, rámenős ember akarata érvényesüljön a képernyőn, látunk ilyet eleget a nagyvilágban.

www.mommo.huFogd a pénzt és fuss!

Az RTL Klub novemberben még úgy gondolta, hogy a lagymatag délutáni idősávot kellőképpen fel lehetne dobni egy nagydarab szőkével, decemberre már meg is gondolták magukat, mert a nézettség keményen elmaradt a várakozásoktól. Alapjáraton egy bugyutácska vetélkedőről volt szó, amit egy-két tájékozottabb ovis is képes lett volna gond nélkül abszolválni, ezt meg a népek szeretik ugye, nem is itt szúrták el. Ellenben a műsorvezetőnek és plakátarcnak választott hölgyemény finoman szólva is ingerlő, karrierjét illetően nem szeretnénk tippelni, de rátermettség kérdésében egyértelmű, hogy alulmúlta a sokéves átlagot a műsorral egyetemben…

http://webcast.tv2.huSenorita Szöszi

A félig valóságshow, félig amatőr színjátszókörös roadsorozat hatalmas reményekkel vágott neki az évnek, a kezdeti halovány érdeklődés hatására azonban a kedd esti főműsoridőből átkerült a vasárnap délutáni csendespihenőbe. Igazából elképzelni nem tudjuk, hogy ki tarthatta jó ötletnek Hargitai Beát kamera elé állítani, mert esetleg attól, hogy fotogén (?) még nem biztos, hogy mozgóképen is hatásos lesz a szereplése. Arról nem is beszélve, hogy az exnyuszilányba hangyányi színészi tehetség sem szorult, így az előre megírt, erőltetett storyboardot kicsit nehéz volt palástolni. Ha már leforgatták, le is adták a részeket, amúgy ez is behalt volna az első két adás után.

www.tv2.huXXL

Nevéhez hűen a legnagyobb bukót az XXL című TV2-es műsor produkálta, már az első adásnap után le akarták venni a műsorról, mert olyan lealázó teljesítményt hozott, hogy a vezetőség nem akarta tovább égetni vele az arcát. Aztán ment a huzavona, hogy most csak pihentetik, de év végével megszületett a megnyugtató ítélet, hogy végképp temethetjük. A Kern András és Kamarás Iván vezetése alatt futó, hivatalos megfogalmazások szerint "humoros" műsor legnagyobb baklövése az összehányt műsorstruktúra volt, nem feltétlenül a résztvevők tehetségtelensége produkálta ezt az eredményt, bár vannak fenntartásaink. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés