free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Golden Globe-mustra

Borsa         Címkék: díjátadó, goldenglobe, mell, ruha, szőnyeg 3 hozzászólás

A Golden Globe-bal elkezdődött a vörös szőnyeges szezon, divatdiktátorok és sztárok próbálják legyőzni a másikat. A cél: megtervezni és felvenni a legszebb estélyiket.

Magyar idő szerint január 12-én éjjel került sor a hatvanhatodik Golden Globe-díj-átadóra. A közvetítés elején a limuzinok szépen sorjában érkeztek, a sztárok meg százas hollywoodi vigyorral az arcukon vonultak végig a szőnyegen, mi meg azon kezdtünk el töprengeni egy tál pattogatott kukoricával az ölünkben, hogy vajon hányadik levegővételnél fog elájulni Eva Longoria, és hogyan fog leülni fehér ruhakölteményében Eva Mendes. Reggelre kitisztult a kép, ebből bizony galéria lesz, ugyanis még mindig nem tiszta, hogy hogyan lehet több órán keresztül megállás nélkül vigyorogni a kamerába, és közben a szorító ruha miatt az életünkért küzdeni. A tippeket ezúton is várjuk a kommentekben.

www.goldenglobes.org
Még több sztárt találhatsz a galériában

Az első meglepetést a nemrégiben anyukává vált Jennifer Lopez okozta, szerintünk le a kalappal egy olyan nő előtt, aki minden körülmények között vállalja termetes fenekét, ráadásul még jól is áll neki. A díjátadón viselt ruhája viszont csak erős idegzetűeknek ajánlott, az még talán megbocsátható, hogy a szülés után fennmaradt úszógumik derékrészen itt-ott kivillannak, ugyanis így legalább hinni tudunk abban, hogy ő is ember, de a mellkivillantós strandkendőkre emlékeztető ruhadekoltázsra már nincs mentség. Számunkra egyértelmű, hogy ebben a ruhában csak állni szabad, lehajolni teljesen lehetetlen, ezért ha valami a földön landol, bizony segédet kell felfogadni annak felszedésére, még szerencse, hogy derék férje, Marc Anthony elkísérte drága kis feleségét, ezért nem kellett félni, ha lepottyant a rúzs vagy a gyémántklipsz.

Valójában első látásra beleszerettünk az Eva Longoria által viselt piros estélyicsodába, meg voltunk elégedve a színével és a fazonjával is. Először akkor kezdtünk el gyanakodni arra, hogy valami nem stimmel, amikor tüzetesen megvizsgáltuk a színésznő melleit, mert azok bizony egyetlenegy lépésnél sem mozdultak meg. A díjátadó végére sajnos bealudtunk, ezért csak sejtjük, hogy milyen színű volt Eva Longoria feje, miután több órán át nem jutott megfelelő mennyiségű oxigénhez.

www.goldenglobes.org

Hasonlóan sanyarú volt a helyzete Renée Zellwegernek, aki ugyan gyakorlott önsanyargató, most azonban – a ruha szorosságából ítélve – még a folyadékot is meg kellett vonnia önmagától, mert ha egy ilyen szűk ruhán egyszer elpattan a varrás, mondjuk egy korty víz miatt, akkor bizony nincs megállás: addig szakad, ameddig van benne cérna, és valljuk be, egy világsztár ekkora kockázatot nem vállal.

A Pearl Harbor üdvöskéje, Kate Beckinsale is ugyanilyen típusú problémákkal küzdött az este folyamán, az ő helyzete ráadásul annyira rossz volt, hogy a lábait nem is volt képes egymás mellé tenni, inkább egész este keresztben hagyta, ami kétségkívül szépen mutat a fotókon, de az azt követő fájdalmat, ami a lábai széthajtogatásával jár, nem kívánjuk senkinek.

www.goldenglobes.org

Penélope Cruz most sem nyúlt mellé: a tőle megszokott eleganciával vonult végig a vörös szőnyegen, azonban nem tudunk elmenni a mellett a tény mellett, hogy bizony kellett húzogatni a ruhát rendesen, hogy fent maradjon. Borsastylist tapasztalatból tudja, hogy a mély hátkivágásnak ára van, mégpedig az, hogy nem igazán lesz egy önfeledt pillanata sem a viselőnek, ugyanis ha nem húzogatja elég körültekintően vissza a ruhát, a mellek bizony egy óvatlan pillanatban ki fognak villanni.

Eva Mendes valószínűleg állójegyet kapott a szervezőktől, ugyanis a ruha derékrészére varrt hatalmas fodorhalom lehetetlenné teszi az ülést, ami nem baj, ha a programban csak sorban állás és mosolygós vonulás szerepel, de mint tudjuk, a Golden Globe nem ilyen rendezvény.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés