free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lourdes színésznő lesz?

Borsa         Címkék: álom, lány, lourdes, madonna, színész 0 hozzászólás

Madonna lányának már többször ajánlottak filmszerepeket, ám a popdíva nem engedte, hogy elvállalja azokat. Lourdes azonban színésznő szeretne lenni.

Madonna lánya, Lourdes Maria (ejtsd: "lurd" - nem pedig "lurdesz") tavaly ősszel töltötte be a tizenkettedik életévét, és mint sok más kislánynak az ő korában, az az álma, hogy színésznő legyen. Ő persze a világ első számú popdívájának lányaként kétségtelenül helyzeti előnyből indul az álom megvalósítása felé. Lourdes-nak az elmúlt években már több alkalommal ajánlottak szerepet az éppen készülő Harry Potter-filmekben, illetve A méhek titkos élete című alkotásban is, ám édesanyja akkor még nem engedélyezte, hogy elfogadja ezeket a felkéréseket, mondván, hogy túl fiatal még a showbusinesshez.

Most azonban enyhülni látszik a szülői szigor. Madonna ugyan nem engedte a kislányt rögtön Hollywoodba, viszont a közelmúltban beíratta a jó nevű, New York-i művészeti iskolába, a Professional Children’s Schoolba. A kilencvenéves múlttal rendelkező intézményről tudni érdemes, hogy annak idején számos, azóta világhírűvé vált színész tanult itt, többet között Macaulay Culkin, Scarlett Johansson és Sarah Jessica Parker is.

www.dailymail.co.uk

A Daily Mailnek nyilatkozó, Madonnához közeli forrás egyébként azt állítja, hogy a kislány rendkívül elszántan vágott bele a színészmesterség elsajátításába, és mindenáron bizonyítani szeretne.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés