free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső - leárazáskörkép: fehérneműboltok

Borsa         Címkék: bugyi, fehérnemű, harisnya, leárazás, melltartó 1 hozzászólás

A téli leárazások közel három hete tartanak, és ez meg is látszik a boltok kínálatán. De akadnak még jó cuccok szép számmal, mutatjuk.

Múlt héten megkezdett leárazáskörképünket folytatva ezúttal a fehérneműboltokat céloztuk be. Egyik meglátogatott üzletben sem találkoztunk olyan felhozatallal, amelytől hasra estünk volna, ugyanakkor továbbra is kitartunk az "innen szép nyerni" elv és a pozitív szemlélet mellett. A következőkben arról olvashattok, hogy hová, miért érdemes mégiscsak benézni.Az Etamban az árleszállítás csak az árukészlet egy részére vonatkozik. Ebbe a részbe tartozik egy rakás ünneplős - vagy ha úgy jobban tetszik: mutogatnivaló - fehérneműszett, a bolondos-helyeskéktől egészen a revütáncosnős stílusig. Az eredetileg 8000-12 000 forintos melltartókra, illetve az 5000 forint körül kapható bugyikra most 20 százalék kedvezményt adnak. Ugyanitt leáraztak még néhány, otthonkaként és pizsamaként egyaránt felfogható színes pamutnadrágot és felsőt, ezekre szintén 20 százalék a kedvezmény, darabonként 5000 forint körüli összegért tehettek szert.

A Calzedonia az őszi-téli szezonban ugyebár kizárólag harisnyát árul, következésképp most ezeket is leértékelték, méghozzá egységesen, félárra. A boltban roskadoznak a polcok a fekete, testszínű, tarka, csíkos, kockás, pöttyös, csillámos, vastag, vékony, nejlon- és kötött harisnyáktól, combfixektől, boka- és térdzokniktól, leggingsektől, lábszárvédőktől. Találni köztük egészen hordható darabokat is.A Tezenis általában basic fehérneműben erős, ami tulajdonképpen most is így van, viszont ezeket nem árazták le. Olcsóbban árulnak azonban egy csomó, amolyan "Women' Secret-nyúlás takaréklángon" stílusban készült mintás fehérneműszettet, ezekből a bugyik 400-800, a melltartók 1000-1500 forinttól vásárolhatók meg. Ugyanitt szintén leértékelték az otthonka-pizsama készlet nagy részét: egy komplett, hosszú nadrág plusz felsőrész kombó már 2000-3000 forint ellenében jöhet velünk haza.Aki az alapfehérnemű-készletét szeretné frissíteni, annak az Intimissimit ajánljuk, itt ugyanis basic fehérneműkből, illetve egyszerű trikókból, topokból és bodykból várakozik még egészen tisztességes készlet. A kötelező fekete-fehér-testszínű triumvirátus mellett számottevő mennyiségű lila cucc figyel az állványokon, aki tehát ebből a színből szeretne spájzolni ínségesebb szezonokra, annak hajrá. Az árak nem mellékesen kifejezetten emberbarátnak mondhatók, pláne, hogy valóban jó minőségű, tartós holmikról van szó: bugyikat 750, melltartót, valamint trikókat, topokat és bodykat 2000-3000 forinttól vásárolhattok.Utoljára hagytuk a Women' Secretet, ahol gyakorlatilag a teljes regnáló árukészletet leárazták. Piros színű fehérneműszettekből feltűnő a sokaság, tehát aki épp erre a színre hajt, annak ezúton szólunk. Szintén említésre érdemes a felhozatal - a máshol leginkább hiánycikknek számító - ízléses mértékben csipkés fehérneműkből is. A bugyik ára jellemzően 1200-2000, a melltartóké 2000-4000 forint között mozog. A basic fehérneműből 20 százalék árengedményt adnak, de csak akkor, ha legalább két darabot választotok az ebbe a kategóriába tartozó termékek közül. Mindemellett persze megtalálhatók a márkától megszokott, kedvesen infantilis pizsik és otthonkák is, amik most 2500-5000 forinttól vihetők.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés