free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 normális házi papucs

Borsa         Címkék: mamusz, otthon, papucs, talp, utca 0 hozzászólás

A mamuszok és a fröccsöntött papucsok mennek, helyettük a szép és kényelmes házi papucsok jönnek. Lista az öt legjobb, nem feltétlenül téli házi papucsról.

A kockás mamuszok és a fröccsöntött műanyag papucsok ideje végérvényesen lejárt, helyettük itt vannak a néha vicces, néha pedig az utcai viseletre szánt papucsokat is megszégyenítő szépségű házi cipellők. Mi összeszedtük az öt legjobb darabot, amit a téli leárazásra való tekintettel most szinte fillérekért bárki beszerezhet magának.

Fekete, piros kockákkal – Aboriginal

A nagymamáink lábáról ismert kockás mamuszhoz – ami kétségkívül meleg – ez a házi papucs hasonlít leginkább. A különbség csak annyi, hogy amíg a kockás csodát jobb volt a vendégek elől a gardróbba rejteni, ezt a papucsot már nem kell dugdosni. A vastag gumigömbökkel felszerelt gumitalp pedig lehetővé teszi, hogy biztonsággal közlekedjünk az egyébként életveszélyesen csúszós járólapon.Barna – Etam

Az ehhez hasonló papucsokat arab nőtársaink gond nélkül hordják utcán, mi azonban vietnami papucson szocializálódtunk – már ami a nyári lábbeliket illeti –, úgyhogy ez a papucs bármennyire is szép darab, csak otthoni használatra alkalmas. Egyetlen hibája, hogy a talpát semmilyen csúszásgátló megoldással nem látták el, így viselése különös körültekintést igényel, legalábbis akkor, ha valaki hajlamos a parkettán való hanyatt esésre.


Fekete pufimamusz – Tommy Hilfiger

A "gázpara" után mi már semmit sem bízunk a véletlenre. Lehet, hogy ez a mamusz nem az év legszebb darabja, de minden kétséget kizárólag megnyerte a gáz nélkül leginkább melegen tartó tárgy díját, mert ha valami belül szőrös, kívül meg vízhatlan, mindent kibíró anyagból készül, az minket meggyőz arról, hogy néha érdemes kifejezetten csúnya darabokkal is próbálkozni. A csúszásgátló talp pedig csak hab a tortán.


Piros – Women's Secret

Amikor ezt a papucsot megtaláltuk, erősen elgondolkodtunk azon, hogy vajon utcai használatra alkalmas lenne-e, ugyanis ha valami ennyire mutatós, akkor kár lenne csak a négy falnak és a családunknak mutogatni. Aztán rájöttünk, hogy bőrtalp ide vagy oda, sajnos a papucs kiképzése egyáltalán nem teszi lehetővé az utcai használatot, viszont otthonra tökéletesen megfelel.Lila – Women's Secret

Mi az évek során megszerettük a balerinacipőket, ezért nemcsak az utcán, de otthon is szívesen hordjuk őket. Ezt a házi cipőt azért választottuk ki, mert nemcsak szép, de elég meleg is ahhoz, hogy akár zokni nélkül is felvehessük még a téli zimankóban is, és az sem elhanyagolható, hogy mérföldekkel jobban néz ki, mint a hasonló árkategóriájú, rózsaszín állatmintás műszőrme mamuszok.

Normális papucsok más szemszögből is


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés