free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Átlátszó vasaló

Borsa         Címkék: anyag, átlátszó, dizájn, ruha, vasaló 1 hozzászólás

Koreai dizájnerek megalkották az átlátszó talpú vasalót. A gép nem csupán teljesebb vizuális élményhez juttat vasalás közben, hanem még praktikus is.

Mindannyian fel tudjuk magunkban idézni a látványt, amikor a forró vasalót végighúzzuk a gyűrött anyagon, és ahol már áthaladt, ott - jó esetben - sima felületet hagy maga után. De vajon milyenek lehetnek azok a pillanatok, amelyeket a vasalótalp elrejt előlünk, vagyis amikor konkrétan kisimul alatta a gyűrött ruha? Nos, akiket ez foglalkoztat, azok bizonyosan értékelni fogják a koreai dizájner duó, Lee Dongseok és Jung Jihyung találmányát, a B-IRON 725-öt, azaz az átlátszó talpú vasalót, amelyen keresztül az anyag kisimulásának minden másodperce végigkövethető.

www.thedesignblog.org

Ez a vasaló persze nem csupán vizuális élményhez segít hozzá, hanem praktikus is, hiszen pontosan ellenőrizhetjük, mi történik a vasalótalp alatt, meddig kell azt az anyagon tartanunk, és mikor haladhatunk tovább, így a felesleges húzogatástól is megkímél. A masina használatát még kényelmesebbé teszi, hogy a fogantyúja forgatható. A B-IRON 725-öt tavaly a rangos Red Dot Dizájnverseny zsűrije is elismerte. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy beindul-e valaha a gép sorozatgyártása. Ti vásárolnátok ilyen vasalót?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés