free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Felszabadított csészék

Borsa         Címkék: csésze, csillár, dizájn, eszköz, felszabadít 0 hozzászólás

Egy angol dizájnművész saját bevallása szerint felszabadítja a leselejtezett konyhai eszközöket azzal, hogy csillárokat készít belőlük. Ezzel még pénzt is keres.

Csészék, evőeszközök, reszelők, tepsik és egyéb konyhai cuccok felhasználásával készít középgiccses csillárokat egy angol dizájnművész. Madeline Boulesteix néhány éve, egy szemétkupac mellett elhaladva pillantott meg egy halom csiszolt üvegcseppet, amelyeknek láttán azonnal az ugrott be neki, hogy csillárt kellene belőlük csinálni, ám úgy érezte, hogy ez túlságosan adja magát. Épp ezért csavart egyet az ötleten és kidobott tárgyakból kezdett csillárokat készíteni, így jutott el a leselejtezett konyhai eszközökhöz. Célja saját bevallása szerint az, hogy ezeket az egyszerű és szerény tárgyakat felszabadítsa eredeti funkciójuk alól, azzal, hogy gazdagon díszített csillárokba foglalja őket.

www.madeleineboulesteix.co.uk
Nézd meg a többi felszabadított csillárt is!

"Kihívás a számomra valamit, amit kidobtak, másra használni. Az öreg konyhai eszközök igazán ismerős tárgyak, de a hagyományos szerepükben nem túl hasznosak. Sosem használtam tésztavágót tésztavágásra, nem tartottam a pirítóstartón pirítóst, több potenciál van bennük szép és gondtalan tárgyakként" - írja a honlapján. Boulesteix egyébként nem csupán az önkifejezés - és persze a derék konyhai eszközök felszabadításának - jegyében készíti a csillárokat, hanem árulja is őket. Egy általa tervezett és kézzel kivitelezett csillár ára 925 fontról (azaz közel 290 000 forintnak megfelelő összegről) indul.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés