free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szex helyett internet

Borsa         Címkék: internet, kutatás, szex, tévé, világháló 1 hozzászólás

Egy kutatás szerint a nők közel fele inkább a szexről mondana le két hétre, mint az internetcsatlakozásról. A többség a netkapcsolatért a tévénézést is beáldozná.

Az amerikai Harris Interactive a közelmúltban kutatást végzett, azt vizsgálták – többek között –, hogy az emberek vajon a szexről vagy az internetcsatlakozásról mondanának-e le két hétre. A megkérdezett nők 46 százaléka válaszolta azt, hogy inkább az internetcsatlakozást választaná, míg a kutatásban részt vevő férfiaknak csak 30 százaléka döntene így.

A vizsgálatot 2119 felnőtt férfi és nő bevonásával végezték, a 18–34, illetve a 35–44 évesek között. Előbbiben a szexet a netkapcsolatért feláldozni hajlandó nők aránya 49 százalék, míg utóbbiban már 52. A felmérésből kiderült az is, hogy a megkérdezettek több mint háromnegyede érzi úgy, az internet segítségével pénzt tud megspórolni, egyrészt az online aukciókon való részvétellel, másrészt pedig azzal, hogy különféle árkedvezményekről, speciális ajánlatokról a világhálón keresztül értesül.

www.wowzadeals.com

A kutató cég kíváncsi volt arra is, hogy a résztvevők a televíziót vagy az internetet választanák-e, ha valamelyikről le kellene mondaniuk. Nos, a válaszadók többsége inkább beáldozná két hétre a tévézést, mintsem hogy egy hétig ne tudjon csatlakozni a világhálóra.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés