free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Westwood forgatókönyvíró lesz?

Borsa         Címkék: divattervező, film, forgatókönyv, premier, viviennewestwood 0 hozzászólás

Vivienne Westwood nem szerette a Szex és New York moziváltozatát, a film folytatásában mégis részt venne. Divattervezőként és forgatókönyvíróként is.

A Szex és New York tavaly bemutatott moziváltozatában Vivienne Westwood tervezte Carrie Bradshaw esküvői ruháját, ám maga a film nem nyerte el a tetszését – amivel mondjuk nem volt egyedül –, olyannyira, hogy a premierről tíz perc után távozott. Később aztán több ízben nyilvánosan kritizálta a stylist, Patricia Field munkáját is. Nemrégiben azonban kinyilvánította, hogy a film tervezett következő részének készítésében szeretne komolyabban részt venni, méghozzá nem csupán divattervezőként. Fejébe vette ugyanis, hogy a forgatókönyvet is ő írja.

www.independent.co.uk

A 67 éves angol kreátor olyannyira elszánt, hogy nem csupán a film producereit nem hagyja békén az ötleteivel, de a főszerepet alakító Sarah Jessica Parkert is többször felhívta már ez ügyben. Pozitív választ azonban egyelőre még nem sikerült kicsikarnia, igaz, egyelőre elutasítót sem. Westwood szóvivője a sajtónak csupán annyit mondott: "Nem kaptunk még híreket ezzel kapcsolatban. Tehát nem tudjuk, mi történik."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés