free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk alul- és túlöltözve

Borsa         Címkék: bizarr, cipzár, kabát, mellény, tél 20 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Senkit ne tévesszen meg se a pozitúra, se a bűbájos kis magas sarkú: tél van, hideg tél. Kiszemeltünk cipellője és a szinte pucér lábfej mágnesként vonzza a szemet, viszont szívünkre téve a kezünk csak azt mondhatjuk: nagyon szép. Azt azonban őszintén kívánjuk, hogy soha ne valami csúf vesebetegség formájában nyújtsa be a számlát a felelőtlen ledérség. A cipzáras szűk farmer és a kellemes szövetkabát még ülve is nagyon mutatós, elegáns, a világos sál és a halvány kistáska pedig egyszerű, pofás ékei a sötét garnitúrának.A téli hideg, pláne ha ilyen könyörtelen és szűnni nem akaró, mint a mostani, egészen döbbenetes megoldásokra tudja kényszeríteni a tisztelt lakosságot. Alanyunk a védekezés nagyon bizarr módját választotta, és téli kabátját egy szőrmés-cipzáras, ujjatlan mellénykével képzelte el feldobni – de nem ám odabent, takarásban, hanem künn, hogy mind a csodájára járhassunk. Hát, mi szeretnénk azt hinni, hogy azért a mínuszok sem rúghatnak fel minden szabályt, és hasonló esetben inkább még egy pulóver alulra, mint ez a kis bundiris felülre.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés