free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pizsamában a vörös szőnyegen

Borsa         Címkék: divat, jessicaalba, kollekció, kosztüm, pizsama 0 hozzászólás

Jessica Alba meglehetősen feltűnő öltözékben jelent meg nemrég egy filmpremieren: mintha csak egy férfipizsamát kapott volna magára. Pedig nem.

Bármennyire is úgy tűnik, az alant látható kép nem egy hollywoodi sztároknak rendezett pizsamapartin készült Jessica Albáról, hanem a Véres Valentin című film remake-jének néhány nappal ezelőtti premierjén. A színésznőn látható ruha pedig bármennyire is annak tűnik, igazából nem pizsama, hanem nadrágkosztüm. Méghozzá a legaktuálisabb divat szerint való.

A kreáció ugyanis a Dolce & Gabbana 2009-es tavaszi, női kollekciójának egyik darabja, amelynek megalkotásában a klasszikus, maszkulin stílusú hálóruhák ihlették az olasz divatház tervezőit. A Sin City sztárja által viselt pöttyös selyemkosztümön kívül egyébként a kollekcióban találhatók még többek között pizsamafelsőre emlékeztető ingek és köntösszerű kabátkák is. Domenico Dolce és Stefano Gabbana ezzel a szeretné beemelni a férfihálóruha inspirálta stílust a nők munkahelyi, illetve alkalmi gardróbjába.

www.redcarpet-fashionawards.com, http://content.coutorture.com
Vannak még pizsamás képek a galériában

Nos, a magunk részéről erősen reméljük, hogy a kollekcióval nem indítanak el az utcai divat szintjéig terjedő világtrendet. Nem, nem és nem akarunk pizsamás nőket az utcára! És ti, kedves Borsaolvasók, akartok?


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés