free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pizsamában a vörös szőnyegen

Borsa         Címkék: divat, jessicaalba, kollekció, kosztüm, pizsama 0 hozzászólás

Jessica Alba meglehetősen feltűnő öltözékben jelent meg nemrég egy filmpremieren: mintha csak egy férfipizsamát kapott volna magára. Pedig nem.

Bármennyire is úgy tűnik, az alant látható kép nem egy hollywoodi sztároknak rendezett pizsamapartin készült Jessica Albáról, hanem a Véres Valentin című film remake-jének néhány nappal ezelőtti premierjén. A színésznőn látható ruha pedig bármennyire is annak tűnik, igazából nem pizsama, hanem nadrágkosztüm. Méghozzá a legaktuálisabb divat szerint való.

A kreáció ugyanis a Dolce & Gabbana 2009-es tavaszi, női kollekciójának egyik darabja, amelynek megalkotásában a klasszikus, maszkulin stílusú hálóruhák ihlették az olasz divatház tervezőit. A Sin City sztárja által viselt pöttyös selyemkosztümön kívül egyébként a kollekcióban találhatók még többek között pizsamafelsőre emlékeztető ingek és köntösszerű kabátkák is. Domenico Dolce és Stefano Gabbana ezzel a szeretné beemelni a férfihálóruha inspirálta stílust a nők munkahelyi, illetve alkalmi gardróbjába.

www.redcarpet-fashionawards.com, http://content.coutorture.com
Vannak még pizsamás képek a galériában

Nos, a magunk részéről erősen reméljük, hogy a kollekcióval nem indítanak el az utcai divat szintjéig terjedő világtrendet. Nem, nem és nem akarunk pizsamás nőket az utcára! És ti, kedves Borsaolvasók, akartok?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés