free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dizájner-baromfiól

Borsa         Címkék: baromfi, csirke, dizájn, ól, tojás 0 hozzászólás

Íme a városi hobbi-baromfitartás praktikus és stílusos eszköze, a dizájnercsirkeól. Az ólhoz plusz pénzért két csirke is jár. Éljen a kifizetődő és örömteli csirketartás!

Manapság szinte mindenből készül valami modern, hajmeresztő változat, még olyasmikből is, amelyekre nem feltétlenül gondolnánk. Nos, ilyen például a baromfiól. A különös baromfiólat az Omlet nevű cég dobta piacra, akik azt ígérik, hogy a termék használatával a csirketartás kifizetődő és örömteli tevékenység lesz.

Az ól vásárlói célcsoportját persze nem a vidéki gazdák, hanem a városi hobbisták jelentik. A praktikus, műanyag ólat a kertben kell felállítani, és kettő-négy darab, közepes méretű csirke szállásolható el benne kényelmesen. A modern, dupla falú szigetelés a nyári melegtől és a téli hidegtől egyaránt megvédi a jószágokat. Az ólban kényelmes kis polcocskát alakítottak ki a fészek számára, amihez a tulajdonos is könnyen hozzáférhet, hogy begyűjthesse a tojásokat. Ráadásul a tisztítás sem bonyolult feladat a fiókszerűen kihúzható aljnak köszönhetően. A termék az elmúlt években több szakmai díjat is elnyert, így többek között a Brit Műanyagipari Szövetség díját.

www.omlet.co.uk

Az ólat üresen – zöld, piros és pink színekben – 353 fontért (körülbelül 106 000 forint) lehet megvásárolni, 388 fontért (117 000 forint) viszont már jár hozzá két darab csirke és egy gyorstalpaló baromfitartó-tanfolyam is.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés