free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem játék(baba)

Borsa         Címkék: baba, fotó, hirdetés, kampány, szervezet 0 hozzászólás

Figyelemfelkeltő hirdetéssel rukkolt elő egy libanoni nővédő szervezet. A kampányfotó elkészítését egy provokatív stílusáról elhíresült fotósra bízták.

A libanoni Dar Al Amal (A Remény Háza) nőket segítő szervezet döbbenetes kampányfotóval hívta fel magára a figyelmet. Persze nyilván ez is volt a cél. A kép a szexuálisan bántalmazott nőt pőrén és tehetetlenül heverő játékbabaként ábrázolja. "Segíts, hogy újra embernek érezhesse magát!" - szól a szlogen. A Remény Házát 1970-ben, Bejrútban alapították. A szervezet azóta is a prostitúció visszaszorításáért, a veszélyben lévő vagy már bántalmazott lányok és asszonyok segítéséért fáradozik. Menedéket, orvosi segítséget, szociális és rekreációs lehetőséget, valamint oktatást biztosítanak rászorultaknak illetve nyilvános workshopokat, előadásokat tartanak az erőszak megelőzésének illetve felismerésének érdekében.

www.advertolog.com

A kampány a Dubaiban működő Memac/Ogilvy reklámügynökség munkája. A képet Alex Sandwell Kliszynski fotóművész készítette, mondhatni a saját stílusában, őt ugyanis éppen azok a meglehetősen provokatív fotósorozatai tették ismertté, amelyek meztelen, digitálisan Barbie-testűvé alakított nőket ábrázolnak, méghozzá beállított pornóképekről, illetve úgynevezett művészi aktokról ismert, jellegzetes pózokban.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés