free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rourke az állatvédő

Borsa         Címkék: állatvédő, film, kampány, kutya, mickeyrourke 0 hozzászólás

Mickey Rourke élő és már elpusztult kutyáinak is köszönetet mondott a Golden Globe-díjáért. A PETA kampányában pedig az állatok ivartalanításáért szólal fel.

Mickey Rourke összehozta azt, amiről sok lecsúszott, hajdanvolt celebritás csak álmodik – már ha olyan állapotban van, hogy egyáltalán képes még álmodni… Az egykor a 9 és fél hét című filmmel befutott színésznek ugyanis sikerült visszakapaszkodnia a süllyesztőből a filmvilág élvonalába, olyannyira, hogy nemrégiben megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-ot a The Wrestler (A birkózó) című filmben nyújtott alakításáért. Az önpusztítás, a plasztikai műtétek és az eltelt évek persze nyomot hagytak a színész fizimiskáján, így szexszimbólum státuszát minden bizonnyal már nem nyeri vissza, ugyanakkor simán lehet még pár jó filmje és – legalábbis a PETA szerint - kampányarcnak is megteszi. Az 52 éves Rourke csivavájával, Jawsszal együtt szerepel az állatvédő szervezet legújabb kampányában, amelyet az állatok ivartalanításáért, a nem kívánt szaporulat megelőzéséért indítottak.

www.daylife.com, http://jollypeople.com

A PETA oldalán is megtekinthető videón Rourke felhívja  a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy hétről hétre állatok tömegei kerülnek az utcára, és végzik végül vagy ott, vagy a túlzsúfolt állatmenhelyeken, ahol végül kénytelenek elaltatni őket. Arra buzdít, hogy ha háziállatot akarunk, akkor ahelyett, hogy állatkereskedésben vásárolnánk meg, inkább egy menhelyről hozzunk ki. Majd megjegyzi, hogy felelősek vagyunk azért, hogy kifejezzük a házi kedvencünk felé, hogy mennyit jelent nekünk. A színész egyébként nem a  levegőbe beszél, legalábbis az alapján biztosan nem, hogy a Golden Globe-on tartott beszédében kutyáinak is köszönetet mondott a díjért, méghozzá nemcsak az élőknek, hanem azoknak is, akik már nincsenek vele.

"Néha, amikor az ember egyedül van, mindene, amije csak van, a kutyája. A világot jelentik nekem" - mondta Rourke.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés