free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csokisör

Borsa         Címkék: alkohol, csokoládé, ital, japán, sör 1 hozzászólás

Egy japán sörgyár piacra dobta a sört, amellyel Gombóc Artúr vígan leihatná magát. Malátaalap, csokoládés ízesítés. Ráadásul még célcsoportja is van.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a férfiak egy része már a csokilikőr létezését is minimum valamiféle eltévelyedett női hóbortnak, netán egyenesen szentségtörésnek tartja. Nos, náluk biztosan kicsapja a biztosítékot, ha megtudják, hogy mit műveltek a japánok a bizonyos körökben egyenesen a férfiasság egyik jelképének tartott sörrel… A Sapporo sörgyár ugyanis nemrégiben piacra dobta a csokoládés sört.

Az ital ugyanúgy malátaalapú, mint a hagyományos sörök, csak ehhez csokoládés aromát is kevernek. Ettől azonban az állaga nem változik, a színe olyan lesz, mint a barna söré, és persze az alkoholtartalma is megmarad. A tökéletes csokisörfogyasztót a magunk részéről kapásból a görbe estére vágyó Gombóc Artúrban láttuk meg, a japánok azonban némileg másképp gondolják. Ők ugyanis az ital célcsoportjául a női fogyasztókat jelölték meg.A terméket január 14-én kezdték árusítani, egyelőre limitált kiadásban. Egy három doboz csokisört tartalmazó csomag ára 1480 yen (kb. 3700 forint). Megkóstolnátok?


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés