free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csokisör

Borsa         Címkék: alkohol, csokoládé, ital, japán, sör 1 hozzászólás

Egy japán sörgyár piacra dobta a sört, amellyel Gombóc Artúr vígan leihatná magát. Malátaalap, csokoládés ízesítés. Ráadásul még célcsoportja is van.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a férfiak egy része már a csokilikőr létezését is minimum valamiféle eltévelyedett női hóbortnak, netán egyenesen szentségtörésnek tartja. Nos, náluk biztosan kicsapja a biztosítékot, ha megtudják, hogy mit műveltek a japánok a bizonyos körökben egyenesen a férfiasság egyik jelképének tartott sörrel… A Sapporo sörgyár ugyanis nemrégiben piacra dobta a csokoládés sört.

Az ital ugyanúgy malátaalapú, mint a hagyományos sörök, csak ehhez csokoládés aromát is kevernek. Ettől azonban az állaga nem változik, a színe olyan lesz, mint a barna söré, és persze az alkoholtartalma is megmarad. A tökéletes csokisörfogyasztót a magunk részéről kapásból a görbe estére vágyó Gombóc Artúrban láttuk meg, a japánok azonban némileg másképp gondolják. Ők ugyanis az ital célcsoportjául a női fogyasztókat jelölték meg.A terméket január 14-én kezdték árusítani, egyelőre limitált kiadásban. Egy három doboz csokisört tartalmazó csomag ára 1480 yen (kb. 3700 forint). Megkóstolnátok?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés