free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk barnában

Borsa         Címkék: barna, csizma, giccs, kendő, táska 37 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ezzel a halvány barnás-bordós összeállítással nem vagyunk maradéktalanul elégedettek, de nem árulunk el hétpecsétes titkot az olvasónak, ha azt mondjuk: bizony fel van dobva a labda tisztességgel, amikor igenek után kutatunk a zord, esős nagyváros utcáin. Szóval a feketék és a barnák összeházasítása kiváló, a sapek alatt kellemesen lengedez a lobonc, ez a derékra kötött kis kendő pedig a vesevédelem őrangyala, ezért mi se kötnénk bele. Kistáska, tízórai, jó reggelt!Ez a barna kis pufidzseki csatozattal, prémcsíkkal nekünk nem jó barátunk, de tudjuk, hogy szokás szeretni, ezért erre nem is vesztegetünk több szót. A fémes-díszes kistáska és a kikéredzkedő magentás alsó viszont már inkább bántja a szemet, és mivel a csizma sem a szerényebbekből való, megint ott vagyunk, hogy megfulladunk a giccstől, a túlakarástól, és értjük ugyan, hogy pompázatosak és feltűnők kívántunk lenni, de megint csak az ellenkezőjére futotta.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés