free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sminklemosók nagyító alatt

Borsa         Címkék: arctisztító, bőr, lemosó, smink, teszt 3 hozzászólás

Aki foglalkozik bőrével, annak fontos, hogy jó minőségű sminklemosót használjon. Kipróbáltunk és összehasonlítottunk néhányat hatékonyság és bőrápolás szerint.A Lavera arctisztító gél különösen ajánlott azoknak, akiknek a bőre nagyon kényes, allergiásak, vagy homeopátiás kezelésekre járnak. Se szintetikus anyagot, se illatanyagot nem tartalmaz, bár jelen összehasonlításunkban ezzel nem mondtunk újdonságot. A sminket sajnos nem távolítja el hatékonyan, csak többszöri átmosás után, ráadásul nagyon habzik, és az illata mályvás, nem annyira kellemes, mint általában a többinek, ezért érdemes zuhanyzás közben alkalmazni, és vizes kézzel alaposan átmosni a bőrt.Használat után ugyan puha lett az arcunk, de ki is szárította tisztességgel, így kénytelenek voltunk azonnal bevetni a hidratálót. Szerencsére nem csíp, de túl száraz bőrre nem ajánlott. Egy tubus 2500 Ft., ez azonban csupán egy-két hónapra lehet elég, ezért a szerényebb hatodik helyre állítottuk.

Logona arctisztító kendő

A bioboltok polcain gyakran megtalálható, igaz, a sminklemosó kendő nem túl gazdaságos, ugyanis összesen 25 darab kendőt tartalmaz, és mégis 1060 Ft-ba kerül. Maga a kendő biopamutból készül, illata kellemes, aloe verás, de tesztelőnk szerint túl nedves, és olyan, mintha ablaktisztító lenne.A sminket bár tökéletesen lehozza, mégsem ajánlott, a többivel ellentétben ugyanis nagyon csíp. Citromfüvet és aloe verát is tartalmaz, ami állítólag élénkíti a bőrt, amit kipróbálva alá is tudunk támasztani, hiszen alanyunk szemét teljesen kipirosította. Ugyan szintén érzékeny bőrre találták ki, de nekünk akkor sem jött be, nincs vita, hetedik hely.

Sante arctisztító tej

Csak természetes összetevőket tartalmaz, 25%-ban biocuccokat, ellenőrzött a minőség és az eredet, ráadásul a vattakorongra csak keveset kell tenni, és egyszeri áttörléssel is könnyedén leszedi a sminket és a rúzst is.Ennek ellenére mégsem ajánljuk, mert annyira csíp, hogy lángolt a fejünk tőle. A kellemes, citromos illata ne csapjon be senkit, az eredmény kipirosodott és kiszáradt bőr, ráadásul 1430 Ft-ba van, ennyiért pedig nem éri meg a szenvedés, utolsó, azaz nyolcadik hely. Pá.

1. Sminklemosók nagyító alatt
2. Van mégLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés