free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szerelmes levél II.

HT         Címkék: kapcsolat, kommunikáció, levél, szakítás, szerelem 1 hozzászólás

Mindenki olvasta már az első részben, hogy a szerelem örök. Na, itt a folytatás, amiből kiderül, hogy nem annyira van ez így. Biankólevél szakításhoz pasiknak.

A szakítás világszerte ismert jelenség. A Földlakók nagy részénél olyankor szokott bekövetkezni, amikor a stabil kapcsolatban például rossz rutinok, beidegződések alakulnak ki, vagy a kommunikációban hazugságok és elfojtott indulatok jelennek meg. A szakítók jellemzően egy időre kiábrándulnak a szerelemből. Ennek ellenére mindenkinek van legalább egy kedvenc szakítós dumája, és mindenki tudja, hogy szakítani sokféleképpen lehetséges. Lehet például kulturáltan hiperpísziben, vagy hirtelen felindulásból villámgyorsan, vagy sokáig elnyújtva fájdalmasan, vagy szakértő lélekgyógyász segítségének bevonásával, vagy postai úton is.Annak ellenére, hogy egyre kevesebben ragadnak tollat és papírt egy szakítós levél megírásához, de mindenki nagy örömére van néhány változata a szakítós leveleknek, amikre garantáltan nem érkezik válasz, ha postázzák őket. Viszont a felgyorsult élet és a szakítós blogok korában nem véletlenül nagy segítség a digitális formátumú biankó szakítóslevél (lásd lent), aminek a dőlt betűs részei szabadon felhasználhatóak, és garantálják a szakítást. A biankólevél kapcsolatfüggetlen, azaz mindig hatásos. Elfoglalt és/vagy lusta és/vagy analfabéta illetők nagy hasznára válhat, ezért ér kopipésztelni, azaz kimásolni és beilleszteni, viszont itt jelzem, hogy az indigózható részek dőlt betűsek. A levél jól jöhet mondjuk egy főnöke sorsát szívén viselő beosztottnak, vagy egy szociálisan érzékeny gyóntató pap is előkaphatja végső megoldásként. A megszólítás szabadon választott, aki meg nem tud írni az használhatja például a: Drágám, Mindenem, Egyetlenem, Kedvesem, Volt Szerelmem kifejezéseket, és biggyessze oda a pontpontpont helyére. De ha – ne adja a sors – belefutna valaki, akkor ér nem reagálni és/vagy megszakítani mindennemű kapcsolatot a levél elküldőjével.
Azért írok, mert azt a sok szépet és jót, amit mondasz rólam, képtelen vagyok elhinni. Azt érzem, hogy szeretsz. Elhiszem, hogy nem csapsz be. Az bánt, hogy csak azt hiszed, hogy szeretni próbállak, amikor úgy reagálok, ahogy akarok. Azt nem érzem viszont, hogy te érzed, hogy én érzem. A bizonygatás jól esne, mi? Akkor áruld már el, hogy hogyan kell bizonygatni! Hogy hozzád érek sokszor, hogy szavakkal dédelgetlek, hogy elviszlek nyaralni, hogy virágeső hulljon rája, vagy csak úgy, hogy némán egymás mellett fekszünk háton. Meg úgy egyébként is, de szeretném megtudni, hogy miket magyarázok bele a kérdéseidbe és a válaszaidba. És szeretném hinni, hogy belemagyarázom azt is, hogy nem vagyok jó neked, hogy visszatartalak az élettől, hogy úgy éld, ahogy vágyod. Meg, hogy nehéz velem, meg, hogy nem bízol bennem, hogy nincs jövőnk. Hogy egy hittel tömött bőrzsák vagyok, egy dédelgetett vágy hiányérzete. Hogy egy kislábujj alatti bőrpír vagyok, és néha viszketek, egy örökre megválaszolatlan kínos kérdés maradok magamnak. Ígérem, nem változom. És akkor is én döntöttem úgy, hogy vége.

Nem szeretlek. Örökre vége a kapcsolatunknak. Ne hívj, ne keress, ne hallgass le!
Aláírás:
ÉnBár a telekommunikációs bumm kellős közepén és a szakítós blogok megjelenésével jogosan merül fel a kérdés, hogy ér-e kiteregetni a családi szennyest, hogy ér-e a széles nyilvánosság elé citálni a szakításosdit, még akkor is, ha békés, meg, hogy mi is van a szakítók személyiségi jogaival, meg ilyenek, de a biankó levél garantálja a kapcsolat végét, az emberi méltóság, a név és a jó hírnév védelmét, és a személyiségi jogok tiszteletben tartását, viszont a miatta bekövetkező szakításokért én kérek elnézést.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés