free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vissza a polaroidhoz!

Borsa         Címkék: fotó, kép, polaroid, program, szoftver 0 hozzászólás

Egy ingyenesen letölthető program segítségével bármely digitális fotót polaroid hatásúvá alakíthatunk, méghozzá képszerkesztési ismeretek nélkül.

Bár a Photoshop és hasonló programok segítségével ma már szinte bármilyenné alakíthatjuk a digitális formátumú fotókat, amit csak a fantáziánk – és a képszerkesztési ismereteink – megenged, néha mégis nosztalgiát érzünk a jó öreg polaroid képek iránt. Persze a polaroidhatás is reprodukálható például Photoshoppal, azonban létezik egy sokkal egyszerűbb megoldás is, amelyhez még alapszintű képszerkesztési tudásra sincs szükség. A poladroid program ugyanis önállóan dolgozik.     

A szoftver ingyenesen letölthető, és nagyon gyorsan feltelepíthető a gépünkre. Ezután, ha az asztalon található ikonra kattintunk, egy polaroid fényképezőgép jelenik meg a képernyőn, amire egyszerűen csak rá kell húznunk az átalakítani kívánt fotót. Ezek után elkészül a kép, ám ahhoz hasonlóan, ahogy az a valóságban is zajlana, percekre van szükség, hogy szépen, lassan előderengjen a kockából. Az elkészült kép tökéletesen polaroid hatású lesz, és még ujjnyomokkal ékesített, jellegzetes, fehér keretet is kap.A szoftver kultusza egyébként már alakulóban van, a flickr vonatkozó csoportjába például már közel 19 ezer képet töltöttek fel a felhasználók.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés