free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk övvel

Borsa         Címkék: divat, dzseki, igen, öv, utcánláttuk 12 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ez a pár szerintünk együtt mutatós, de most a barna összeállításra koncentrálunk és bólintunk rá hangosan. Amibe elsőre beleszerettünk, az a nagy, fakóbarna válltáska, ami nagyon szépen feldobja az amúgy mutatós, de egészen hétköznapi szerelést – ráadásul színben nagyon szépen össze vannak békülve a csizmával. A szűk csípőfarmer és a vastag öv hibátlan, utóbbi a fölé érő aprócska bőrkabáttal együtt is harmonikus, hiába, hogy a dzseki passzéja és a vaskosabb derékszíj egymás alatt-fölött ölelik körbe a derekat. Szóval első blikkre diszkrét összeállításnak tűnik ez, de van benne dög és vagányság tisztességgel.Több sebből vérzik a cucc, és csak nagy sóhajtások közepette körmöljük ide a negatívumokat, mert alapvetően igen jó csajról beszélünk. Tehát. Sok a szín: lila garbó, prémes-barna kabátka, fehér öv, fekete gatyó – nem szép. Ez a térd alá érő vászonnadrág, nejlonharisnya, magas sarkú együttes sem a legjobban sikerült választás, de a pontot az i-re a két öv teszi fel. A szűk dzseki barna kis derékszíja, alatta meg a szinte csípőig lecsúsztatott díszes fehér. Vigyázni az ilyesmivel, ne nyúljunk ennyire mellé. És két ekkora fülkarikával pláne ne dobjuk fel az amúgy sem szerény ruházatot.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés